Brand Design: short design

Latteria Sorrentina

חברת latteria Sorentina מתמחה בייצור גבינות איטלקיות מסורתיות בטכנולוגיות מודרניות. הידע והאהבה לגבינה עובר במשפחה כבר יותר מ-5 עשורים. הטכנולוגיה מתפתחת, המכשור משתנה אך הידע העתיק בייצור גבינות הוא מה שמייחד ומוביל את החברה. הגבינות של latteria Sorentina עוברות תהליך הקפאה ייחודי שמצליח לשמר את טעמי החלב הטריים והמרקמים הייחודיים.

La Grande Ruota

חברת La Grande Ruota שבעיר ברשיה באיזור לומברדיה בצפון באיטליה נוסדה בשנת 1853 כעסק משפחתי קטן. מאז ועד היום מנוהלת החברה ע”י דור ההמשך של משפחת המייסדים ומייצרת קמחי תירס שונים, ופולנטה המכונה בכבוד: “הפולנטה האיטלקית המקורית”. חברת La Grande Ruota עובדת תחת תקני ייצור באיכות גבוהה ומתכונים סודיים העוברים מאב לבן ומשמרים את סודה …

La Grande Ruota Read More »

Italcarciofi

Italcarciofi הוקמה בשנת 1999 ומתמחה בייצור ירקות כבושים. התמחותה העיקרית היא בתחום הארטישוקים אך עם השנים התווספו לה תחומי ייצור נוספים של ירקות כבושים וממרחים. היום מייצאת החברה מוצרים רבים לשוק האירופאי, לארה״ב ולאוסטרליה.

Nestos

חברת NESTOS הוקמה בשנת 1978 וממוקמת בצפון יוון בעיר Xanthi. פעילותה העיקרית של החברה מתרכזת בעיבוד ושימור ירקות גינה טריים. בעשור החמישי לפעילותה, מציגה החברה מגוון מוצרים באיכות גבוהה ביותר, ובתוך תחום פעילות זה, נחשבת לחברה בעלת יכולות הייצור הגבוהות ביותר (מבחינת כמות) בכל יוון. מיקומו של המפעל הנמצא בלב עמק נהר ה-NESTOS, מאפשר באופן …

Nestos Read More »

Palirria

חברת Palirria הוקמה בשנת 1957 מתוך רצון לשמר מתכונים מסורתיים של המטבח היווני. הסיפור המשפחתי החל במטבח של גברת נוטה ואדון אנטוניוס סוליטיס באי היווני Evia. הזוג החל למכור לקהילה של האי מנות יווניות מסורתיות בהכנה ביתית והביקוש הלך וגדל. ממפעל ביתי קטן חברת Palirria צמחה ליצרנית מאכלים יוונים מסורתיים מהגדולות ביוון. כיום החברה מדורגת …

Palirria Read More »

Madama Oliva

חברת Madama Oliva‭ ‬ הוקמה‭ ‬בשנת‭ ‬1988‭ ‬באיטליה‭ ‬כמיזוג‭ ‬מספר‭ ‬חברות‭ ‬זיתים‭ ‬קטנות‭ ‬שפעלו‭ ‬באופן‭ ‬אזורי‭ ‬כבר‭ ‬מ ‬1921.‬ הנסיון‭ ‬העשיר, ‬הידע‭ ‬והמסורת‭ ‬מיצבו‭ ‬את Madama Oliva המהירות‭ ‬כחברה‭ ‬ייחודית‭ ‬המתמחה‭ ‬במוצרי‭ ‬זיתים‭ ‬מוכנים‭ ‬לאכילה. ‬ההתקדמות‭ ‬הטכנולוגית‭ ‬והשימוש‭ ‬באמצעי‭ ‬ייצור‭ ‬מתקדמים‭ ‬לצד‭ ‬פיתוח‭ ‬קבוע‭ ‬של‭ ‬מוצרים‭ ‬חדשים‭ ‬קבעו‭ ‬את‭ ‬ייחודה‭ ‬של‭ ‬החברה‭ ‬בשוק‭ ‬האיטלקי‭ ‬ובשוק‭ …

Madama Oliva Read More »

Agromonte

חברת AGROMONTE מדרום איטליה, עוסקת בייצור מוצרי עגבניות שרי כבר שנים רבות. עגבניות השרי של דרום איטליה גדלות בשמש החמה, ומגיעות לבשלותן בשיא הקיץ, כשהן מתוקות ואדומות במיוחד. ההקפדה על חומרי גלם מאיכות מצויינת בלבד, ציוד הייצור חדשני ומעודכן, וידע מקצועי הנשען על שנים רבות של עשייה, כל אלה מעניקים בסופו של דבר ללקוח, מגוון …

Agromonte Read More »

Muraglia

משפחת מורליה Muraglia מסיקה שמן זית איטלקי מסוג קורטינה כבר מעל 5 דורות. הם משפחה שמגדירה עצמה עקשנית. לפני עשורים רבים, כשסב המשפחה רצה לשתול עצי זית ולעסוק בייצור שמן הוא נתקל בסקפטיות רבה בסביבתו. ״לא תראה מזה פרנסה״ אמרו לו והוא החליט ללכת עם הלב. היום חמישה דורות מאוחר יותר כבר ברור ש״העקשנות״ השתלמה …

Muraglia Read More »

Mancini

חוות Mancini לגידול חיטה דורום הוקמה ע״י מאריו מנצ׳יני בשנת 1938 במחוז מארשה באיטליה. בשנת 2010 מאסימו מנצ׳יני קיבל החלטה לייצר פסטה איכותית בלב החווה של משפחתו. את היסודות לבחירה החדשנית של מאסימו אפשר למצא דווקא בהיסטוריה של איטליה. שימוש בשיטות הגידול והייצור המסורתיות שהיו באיטליה לפני שמפעלי פסטה מסחריים הפכו להיות ספקי הפסטה העיקריים …

Mancini Read More »

Morelli

מוצרי הפסטה של Morelli מיוחדים במינם. סוד ייחודם טמון בשימוש בקמח המכיל נבט חיטה, דבר שאינו מקובל באופן מסורתי. נבט חיטה הינו לב גרעין החיטה והוא עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים (ויטמין A, ויטמין D וחלבונים). בשיטות הייצור הנהוגות כיום, מוסר נבט החיטה מן הגרעין לפני הטחינה על מנת לשפר את עמידות הקמח. ב-Morelli משתמשים בשיטות …

Morelli Read More »

Filotea

  חברת Filotea ממוקמת בלב מחוז Marche במרכז איטליה. ב-Filotea מייצרים פסטה המבוססת של המסורות המקומיות. השגת טעם מעולה הוא בראש סדר העדיפויות של Filotea ומסיבה זו, ייצור הפסטה אינו מבוסס רק על שיטות עיבוד מוקפדות, אלא גם על ניטור קפדני של כל שלבי ההכנה, החל מבחירת הקמח המיוצר מחיטת דורום וכלה בביצי משק טריות. …

Filotea Read More »

Riso Gallo

מותג האורז הותיק ביותר באיטליה! המפעל הוקם בשנת 1856 בג׳נואה בכדי לייצא אורז מאיטליה לארגנטינה. המפעל זכה להצלחה רבה ובשנת 1926 הוקם מפעל גדול במחוז פאביה בלב איזור גידולי הריזוטו של איטליה. בשנת 1940 כשארגנטינה הייתה המדינה העיקרית אליה יוצא האורז, ותושביה עדיין לא ידעו קרוא וכתוב הוחלט לתת לכל סוג אורז ייצוג של בעל …

Riso Gallo Read More »

Petra

טחנת קמח משפחתית שהוקמה בשנת 1914 והתפתחה לכדי טחנת הקמח היחידה באיטליה אשר מייצרת קמחים תעשייתיים בשיטה מודרנית של טחינת אבני ריחיים. הקמחים של PETRA מתאפיינים בערכים תזונתיים גבוהים כיוון שהם משמרים את הסיבים הטבעיים, המינרלים והאנזימים של החיטה. הקמח של PETRA נמצא בשימוש בפיצריות בוטיק ברחבי איטליה ובעולם כולו.

Lapalisse

חברת lapalisse מייצרת שמנים מיוחדים ממוצרים טבעיים כבר למעלה מ-100 שנה ומשלבת ידע מקצועי מסורתי עם טכנולוגיות ייצור מתקדמות. השמנים בעלי ערכים תזונתיים משובחים ועשירים בארומות מיוחדות וויטמינים. במגוון השמנים המיובאים לארץ ניתן למצוא: שמן שקדים עשיר בויטמין A ו B, בעל טעם מתקתק וארומה ייחודית, שמן אגוזי מלך עשיר באומגה 3, מגנזיום וברזל בעל …

Lapalisse Read More »

ISolai

באזור‭ ‬מודנה‭ ‬שבאיטליה, ‬מייצרים‭ ‬ב‭ ‬iSola-‭ ‬חומץ‭ ‬בלסמי‭ ‬ורטבים‭ ‬מבוססי‭ ‬חומץ‭ ‬בלסמי‭ ‬לפי‭ ‬מסורת‭ ‬עתיקה‭ ‬בת‭ ‬מאות‭ ‬שנים. ‬האקלים, ‬הקרקע‭ ‬והעבודה‭ ‬בשדות‭ ‬הם‭ ‬חומרי‭ ‬הגלם‭ ‬המייחדים‭ ‬את‭ ‬תעשיית‭ ‬הבלסמי‭ ‬המיוחד‭ ‬לצד‭ ‬שיטות‭ ‬ייצור‭ ‬חדשניות‭ ‬ועמידה‭ ‬בסטנדרטים‭ ‬בינלאומיים‭.‬

Laudemio

בתקופת ימי הביניים, בעלי הממון והמעמד זכו לקבל אל שולחנם את התוצרת החקלאית הטובה ביותר. החקלאים ידעו שעליהם לבצע סלקציה בתוצרת החקלאית וחומרי הגלם הטובים ביותר נקראו Laudemio. המילה השתרשה לאורך השנים כסמל של יוקרה ואיכות יוצאת דופן. היום, מותג Laudemio Frescobaldi שואף לייצור האיכותי ביותר שניתן של שמן זית כתית טהור. ההיסטוריה של משפחת …

Laudemio Read More »

Vinagrerias riojanas

חברת Vinagrerías Riojanas הספרדית נוסדה בשנת 1956. כיום מייצרת החברה חומצים מסוגים שונים תוך שהיא משלבת מסורת עם טכנולוגיה מודרנית. החומצים המשובחים מיושנים בחביות עשויות עץ אלון אמריקאי. החברה מגדלת בעצמה את צמחי התבלין המשמשים לתיבול ומחזיקה מפעל לבקבוקים בעל יכולת ייצור גבוהה המאפשרת להם להגיב במהירות לצרכי הלקוחות. המפעל עומד בסטנדרטים אירופאיים גבוהים והוא …

Vinagrerias riojanas Read More »

Leonardi

חברת ‭ ‬LEONARDI‬ממוקמת‭ ‬באזור‭ ‬הכפרי‭ ‬של‭ ‬מודנה באיטליה, ‬שם‭ ‬גדלים‭ ‬זני‭ ‬ענבים‭ ‬האופייניים לאיזור:‭ ‬Lambrusco‭ ‬ו‭ ‬Trebbiano‭ ‬מהם‭ ‬מפיקים‭ ‬את‭ ‬מיץ‭ ‬הענבים‭ ‬הייחודי‭ ‬המהווה‭ ‬את‭ ‬המרכיב‭ ‬הבסיסי‭ ‬של‭ ‬חומץ‭ ‬בלסמי ‭ ‬LEONARDI. ‬מבציר‭ ‬הענבים‭ ‬ועד‭ ‬הביקבוק, ‬משפחת ‭ ‬LEONARDI‬עוקבת‭ ‬אחר‭ ‬כל‭ ‬שלבי‭ ‬הייצור‭ ‬של‭ ‬החומץ‭ ‬המסורתי, ‬בעל‭ ‬איזון‭ ‬חום‭ ‬וקטיפתי‭,‬ המתאים‭ ‬למגוון‭ ‬שימושים, ‬ומשרה‭ ‬קסם‭ …

Leonardi Read More »

Othrys Farms

Othrys Farms מביאים את הריחות העשירים והטעמים המסורתיים של הכפר היווני למטבחים בכל העולם. הר אותריס (Othrys) שוכן על גבולות מחוז מגנזיה במרכז יוון. במיתולוגיה היוונית העתיקה המקום היווה בית לממלכה אכילס. הקרקעות הסלעיות והיבשות שלו יוצרות תנאים מושלמים לגידול עשבי תיבול. התבלינים נקטפים מדי שנה בחודשים מאי ויוני בדרך מסורתית. הם מייבשים בצל כדי …

Othrys Farms Read More »

La Baleine

חברת La Baleine שבצרפת נוסדה בשנת 1975 כחברה משפחתית אשר הידע בה עובר מאב לבן באופן מסורתי. בתחילה התבצע שיווק המלח לחנויות מקומיות ולאחר מכן התפתח בהדרגה עם כניסתו של מלח Guérande למגוון המוצרים. קצירת המלח מתבצעת באמצעים מסורתיים ידניים שלא השתנו כבר עשרות רבות של שנים ועל ידי בעלי מקצוע מוכשרים ומיומנים. המלחים של …

La Baleine Read More »

delizie di calabria

חברת DELIZIE DI CALABRIA הוקמה בשנת 1989ע”י משפחת סקאליס. החזון שהוביל להקמת החברה היה להכיר את התרבות הגסטרונומית הקלברית לכל העולם. התמחותה של החברה מתרכזת במוצרים המבוססים על הפלפלים האדומים המקומיים והפילוסופיה המניעה אותה פשוטה: מעט מרכיבים, כולם טבעיים לחלוטין. טכניקות העיבוד העתיקות, המועברות מדור לדור ועוסקות בחומרי גלם, מוקפות בציוד מודרני וחדיש, המכבד את …

delizie di calabria Read More »

Azafranes

חברת AZAFRANES ALBEROLA הוקמה ב-1860 ומתמחה בגידול, קטיף ואריזה של חוטי זעפרן איכותיים. במשך 5 דורות מקפידים ב AZAFRANES ALBEROLA על בחירת הזעפרן המובחר ביותר (יש הקוראים לו “הזהב האדום”). כדי להבטיח את הדיוק באיכותו של הזעפרן, מתבצע הקטיף בין אמצע אוגוסט לתחילת ספטמבר. הקרקע בה מגדלים את פרחי הזעפרן, והתוצרת החקלאית – מבוקרים ע”י …

Azafranes Read More »

MAM Forni

מותג איטלקי ממחוז Modena בו מייצרים תנורי אבן כבר שלושה דורות. התנורים של חברת MAM FORNI מתאפיינים בצריכת אנרגיה נמוכה, קלות תפעול ויעילות גבוהה בזכות עובי הכיפה אשר משמרת את החום הנוצר בתנור למשך שעות רבות. התנורים מגיעים בשלוש גרסאות להפקת אנרגיה: עץ, גז וחשמל ומעוצבים במיוחד ע״פ דרישת הלקוח.

La Parmigiana

חברת La Parmigiana האיטלקית, ממוקמת בצפון איטליה בים פארמה למילאנו ומייצרת מאז 1949 מכונות מקצועיות לייצור פסטה טריה. המכונות מותאמות לבקשת הלקוחות, וניתן לקבל אותן עם מרדדי נירוסטה או עץ, ואביזרי ייצור לכל סוגי הפסטה המבוקשים.