Brand Design: long design

Pivetti

איכות, ידע והדרכה- המפתח להצלחה טחנת הקמח Pivetti, הינה אחת החברות הוותיקות (משנת 1895) והשנייה בגודלה באיטליה. גודל המפעל מאפשר ייצור אחיד של קמח בכמויות גדולות לאורך כל השנה. המפעל מייצר מעל 360 סוגי קמחים שונים. חלקם באופן ייחודי ללקוחות. הקמח עצמו מיוצר מחיטה בלבד ללא תוספת של ויטמינים או גלוטן ועוצמתו מתקבלת ע”י שילובים בין …

Pivetti Read More »

De Cecco

חברת De Cecco ידועה כיצרנית הפסטה המובילה באיטליה. את דרכה החלה לפני 120 שנה כטחנת קמח מסורתית בכפר קטן במחוז אברוצו. שמו של דון ניקולה דה צ’קו יצא למרחוק כמי שטוחן את קמח הסמולינה הטוב ביותר בכל האזור. חלפו שנים ובנו, דון פליפו נדבק בתשוקה של אביו והחליט להמשיך את העיסוק המשפחתי ואף להרחיבו לייצור …

De Cecco Read More »

Mutti

עגבניות זו המומחיות שלנו כבר יותר מ- 100 שנה שמשפחת Mutti היא שם נרדף לעגבניות איטלקיות משובחות. כל המוצרי החברה מתבססים אך ורק על עגבניות אדומות, עסיסיות וטריות מאיטליה, שנקטפו בשיאן בקיץ ונארזו תוך שעות ספורות בלבד. העגבניות של Mutti מתוקות באופן טבעי, ללא תוספת סוכר או חומרים משמרים. למה Mutti? המפעל מייצר רק מוצרי …

Mutti Read More »

Ponti

חברת Ponti האיטלקית הוקמה בשנת 1867 ע״י ג׳ובאני Ponti במטרה לייצר יינות וחומצים.  במהלך השנים החברה גדלה והתפתחה עם כל דור צעיר שהתווסף לניהול החברה. בשנת 1939 החלו  ב Ponti לייצר ירקות מוחמצים במגוון טעמים ומשם הדרך הייתה קצרה לפיתוח מוצרי אנטיפסטי וארטישוקים שידועים באיכותם בכל העולם. היום, ג׳אקומו ponti (דור חמישי) מנהל את אחת …

Ponti Read More »

Ortiz

חברת Ortiz החלה את דרכה ב 1891 ע״י Bernardo Ortiz. הוא הגה ופיתח מפעלים ניידים (משאיות הובלה ששימשו גם כמפעל לשימור) שפעלו רק בתקופת הדייג ומוקמו לאורך החופים. בכך הוא השיג שתי מטרות- האחת, שליטה בכל הדגה המגיעה לחופים והשנייה- טריות. בזכות המפעל הנייד, תהליך השימור החל מיד עם קבלת הדגים מהים. בתחילת שנות ה- 20 תחום השימורים …

Ortiz Read More »

Blue Elephant

קפיצה לתאילנד ב 15 דקות! מותג Blue Elephant מתאילנד הינו אחד המותגים המובילים בתחום מוצרי איכות לבישול ביתי של מגוון מאכלים תאילנדים מסורתיים.  בזכות סדרת מוצרי Blue Elephant תוכלו לבשל אוכל תאילנדי אצלכם בבית בקלות, במהירות ובאיכות של מסעדה! מייסדת הקבוצה Nooror Somaney-Steppe הקימה את החברה במהלך שהותה בבריסל.  בשנות ה- 80 עזבה Nooror את …

Blue Elephant Read More »

Lee Kum Kee

מותג Lee kum kee, הינו אחד הגדולים בתחום ייצור רטבים למטבח האסיאתי בכלל והסיני בפרט. חזון החברה הוא להביא את טעמי המטבח הסיני לכל מקום בעולם ״ איפה שישנם אנשים ישנו Lee Kum Kee” Mr. Lee Kum Sheung היה בעל מסעדה קטנה בדרום סין, הוא נהג להכין מרק אויסטרים באופן קבוע במסעדתו עד שיום אחד …

Lee Kum Kee Read More »

Ampawa

יצרן קרם קוקוס מהגדולים בתאילנד עם ניסיון של מעל 25 שנה בתחום. בלב מטעי קוקוס עצומים שוכן אחד המפעלים הגדולים בתאילנד לייצור מגוון מוצרים המבוססים על אגוז הקוקוס. מעל 200,000 אגוזי קוקוס נאספים במטעים מידי יום ומועברים ישירות למפעל לעיבוד ואריזה. בתהליכי הייצור של קוקוס Ampawa מצליחים לשמר הטעם הטרי בזכות הקפדה מהירות העיבוד- טחינה, …

Ampawa Read More »

Menu

חברת MENU נוסדה בשנת 1930 באיזור מודנה (MODENA) שבאיטליה כמפעל נקניקים. עם השנים התרחבה החברה וכיום היא אחת מהחברות הגדולות והחשובות באיטליה לאספקת מוצרי מזון לשוק המקצועי ומספקת קשת רחבה של מאות חומרי גלם לתעשיית המזון: מוצרי ירקות משומרים, מוצרי עגבניות ורטבים במגוון רחב, מחיות פטריות משובחות וקו מוצרי הארטישוק הידוע בעולם באיכותו. לצד אלה …

Menu Read More »

Parmareggio

חברת PARMAREGGIO נוסדה‭ ‬באיטליה‭ ‬בשנת‭ ‬1983‭ ‬באיזור‭ ‬אמיליה‭ ‬רומנה, ‬ארץ‭ ‬המקור‭ ‬של‭ ‬גבינת‭ ‬הפארמג‭’‬אנו‭-‬רג‭’‬יאנו. ‬בתוך‭ ‬שנים‭ ‬ספורות‭ ‬הפכה‭ ‬החברה‭ ‬למובילה‭ ‬עולמית‭ ‬במכירת‭ ‬גבינת‭ ‬הפארמג‭’‬אנו‭-‬רג‭’‬יאנו‭ ‬אשר‭ ‬מוצעת‭ ‬לקהל‭ ‬הצרכנים‭ ‬במגוון‭ ‬סוגים‭ ‬ואריזות. ‬ל-PARMAREGGIO‬ שני‭ ‬מפעלים‭ ‬הממוקמים‭ ‬במודנה‭ ‬ובמונטה‭ ‬קאוולו‭ ‬דיקואטרו‭ ‬קסטלה‭ ‬ובין‭ ‬היתר‭ ‬מייצרים‭ ‬במפעליה‭ ‬גם‭ ‬חמאה‭ ‬איכותית‭ ‬ושמנת. ‬

Principato di Lucedio

מנזר Lucedio בצפון איטליה נוסד ב-1123 ידי נזירים סיסטריאנים. בתחילת המאה ה-15 הכשירו הנזירים את האדמה ולראשונה באיטליה החל גידול אורז. ככל שחלף זמן והודות למיקומו הגיאוגרפי האסטרטגי, הפך המנזר למרכז משגשג של כוח כלכלי ופוליטי ושלושה אפיפיורים בקרו בו. לאחר מספר מאבקים והחלפת בעלים, הושגה לבסוף בעלות על המנזר ע”י המרקיז ג’ובאני גוצני די …

Principato di Lucedio Read More »

La Molisana

זו לא רק פסטה, זהו גם סיפורה של משפחה שבמשך 4 דורות בוחרת וטוחנת רק את חיטת הדורום המשובחת ביותר וזהו סיפורה של האדמה, שהיא המקום האידיאלי לגידול החיטה, לייצור פסטה ייחודית זו. מפעל הפסטה של לה מוליזנה ממוקם בלב אזור Molise המתנשא לגובה של 730 מטר מעל פני הים והוא מהגבוהים ביותר במרכז איטליה.  …

La Molisana Read More »

Urbani

משפחת URBANI האיטלקית עוסקת בגידול וטיפול בפטריות הכמהין המובחרות מזה כארבעה דורות. הידע העובר מדור לדור, לצד שיטות העבודה המתפתחות והאהבה למוצר באים לידי ביטוי במגוון המוצרים האיכותיים והמוקפדים של החברה. המפעל של האחים URBANI נמצא ליד ספולטו  במרכז איטליה ומקושר לכל ציידי הכמהין האיזוריים. פטריות הכמהין הטריות מגיעות למפעל URBANI, שם הן ממויינות לפי …

Urbani Read More »

Fabbri

חברת פאברי הוקמה בשנת 1905 ע”י ג’נארו פאברי במחוז פררה איטליה שבאיטליה. בתחילת הדרך ייצר ג’נארו פאברי ליקרים שונים ושיווק אותם מחנות ישנה שקנה בעזרת הלוואות. שום דבר לא יכולה היה לצפות את ההצלחה הגדולה ואת הביקוש הגדל. זו היתה תחילתה של יזמות בתחום חדש. עם ההתעוררות התעשייתית של בולוניה בתחילת המאה ה-20, החל פאברי …

Fabbri Read More »

Diemme

השם Caffè Diemme הפך שם נרדף לקפה איכותי מבית קלייה איטלקי. תחילתה של החברה בשנת 1927 בעיר פאדובה שבאיטליה. אז החליטו רומיאו דוביני ומריו מלגולי, להפוך את תשוקתם הגדולה לקפה, לעסק. יוזמה זו הובילה להקמתה של חברה חדשה אשר נקראה תחילה D.M בהשראת ראשי התיבות של המייסדים. מאוחר יותר הופך שם החברה ל Caffè Diemme. …

Diemme Read More »