פאקרי
פסטת צינורות קצרים בקוטר גדול.
פסטה חלולה (כמו בוקטיני) ומזכירה בצורתה קפיץ המגולגל על מקל. בניגוד לפוזילי הרגיל שמרכזו נגיס, הפוזילי המסולסל חלול במרכזו, עובדה המסייעת לרוטב לעטוף את הפסטה מכל הכיוונים. מצויין עם רטבים חלקים מבוססי עגבניות. צורה אהובה במיוחד על ילדים.
מקור שמן של צורות רבות של פסטה מגיע באופן מסורתי מן העולם התעשייתי. בהמשך למסורת זו, כך גם פסטת הרדיאטורי. צורת הרדיאטור המוכרת, בעלת גוף הצילינדר והזרועות הסימטריות, מביאה למנה פסטה עם יכולת אחיזה אידאלית בכל סוגי הרטבים.
מקורה של הפסטה באיזור קמפניה – דרום איטליה האחות הקצרה של הריגטוני. פסטה עבה בעלת מרקם נגיס
הצורה המוכרת והפופולארית ביותר. צינורות קצרים וחלולים המתאימים בוחד לרטבים כמו עגבניות ושמנת
DELIPASTE PISTACHIO FINE מחית פיסטוק חלקה בגוון ירקרק, אידאלית לשימוש במאפים ומנות אחרונות שונות.
סירופ סמיך ומתוק בבקבוק לחיץ לשימוש כתוספת וכקישוט לגלידות ולמנות אחרונות.
SIMPLE LIMONCELO תערובת להכנת סורבה / גלידה / משקאות קפואים בטעם לימונצ’לו. לשימוש במכונות מקצועיות בלבד.
DIALIGHT CHOCOLATE פורמולה להכנת גלידת שוקולד ללא סוכר. לשימוש במכונות מקצועיות בלבד.
DIALIGHT VANILLA פורמולה להכנת גלידת וניל ללא סוכר. לשימוש במכונות מקצועיות בלבד.
DELIPASTE COCONUT מחית חלקה בטעם קוקוס איכותי. להכנת גלידה ולשימוש במוצרי קונדיטוריה שונים.
DELIPASTE MANGO מחית בטעם מנגו, בעלת גוון צהוב-כתום וטעם מנגו מתוק. להכנת גלידה ולשימוש במוצרי קונדיטוריה שונים.
DELIPASTE MELON מחית בטעם מלון, בעלת גוון וטעם מלוני חזק ואופייני. להכנת גלידה ולשימוש במוצרי קונדיטוריה שונים.