Article Brands: Pivetti

קמחים לפסטה

הכנת פסטה טרייה נראית לכאורה פשוטה- מערבבים קמח, עם ביצים או מים. לשים, מרדדים ויוצרים את הצורה הרצויה. נכון, ניתן להשתמש בקמח רגיל לחלוטין אך הבנה עמוקה של סוגי הקמחים הקיימים ושימוש בקמחים ייעודיים, תאפשר פיתוח מתכון שמתאים במיוחד לתוצאה הסופית שאליה רוצים להגיע.   טורטליני   כשבוחנים את איכות הבצק לפסטה בוחנים שני פרמטרים עיקריים- אלסטיות …

קמחים לפסטה Read More »

הכנת פסטה טרייה

הכנת בצק טרי לפסטה הינה מלאכה פשוטה אך כזו הדורשת מיומנות. דווקא בתוך הפשטות של המפגש בין קמח וביצים יש מקום ליצירתיות ודיוק הבצק והטעמים אליהם רוצים להגיע. חשוב להכיר את מגוון הקמחים המתאימים לייצור פסטה טרייה וללמוד את התכונות השונות שהם מעניקים לבצק. לאחר מכן דרושה מיומנות ידיים ויצירתיות קולינרית כדי להגיע למנת פסטה …

הכנת פסטה טרייה Read More »

מתכון-ניוקו פריטו

המטבח של אמיליה רומאנה הוא אחד העשירים ביותר באיטליה. חומץ בלסמי, פרמג׳אנו רגי׳אנו, פרושוטו וטורטליני- כולם הגיעו ממחוז אמיליה רומאנה ואיתם גם מתכונים נהדרים שהם הבסיס של המטבח איטלקי. כמעט בכל מסעדה ברחבי המחוז, מגישים לפני הארוחה סלסלה של ניוקו פריטו חמים ופריכים לצד פלטת נקניקים וגבינות. ניוקו פריטו   ניוקו פריטו הינם מעויני בצק …

מתכון-ניוקו פריטו Read More »

ניוקי ערמונים וכמהין

״בחורף הראשון, כשנכנסתי כשף צעיר לבשל בטוטו, נפל לידי אחד מספרי הבישול של ג׳יימי אוליבר. ברגע שעיניי פגשו את פסטת הערמונים שלו הרגשתי שהמנה הזו חייבת להיות בתפריט של מסעדה כי היא הכי בית בעולם.  את הערמונים ומחית הכמהין שיבצתי במנת ניוקי תפוחי אדמה וריקוטה, קלים כמו העננים הראשונים של הסתיו ומשמחים כמו הגשם הראשון.״ ירון …

ניוקי ערמונים וכמהין Read More »