לפסטה פנים רבות. היא יכולה להיות ארוחה משפחתית זריזה וזולה, היא יכולה להיות ארוחת ילדים פשוטה והיא יכולה להיות גם ארוחה זוגית רומנטית מפנקת ויוקרתית. כזו היא מנת הלינגווני כמהין. ניחוחות כמהין כבר נמצאים בתוך הפסטה אבל אם אתם אוהבים כמהן אנחנו ממליצים להקפיץ את המנה עם עוד כמה טיפות של שמן כמהין מופלא
לינגוויני כמהין
ברוטב שום ופטריות
חומרים:
חומרים להכנת 2-3 מנות
250 גרם לינגוויני כמהין של מורלי
100 גרם חמאה
3 שיני שום קצוצות
200 גרם פטריות מכמה סוגים
1/3 כוס מי בישול של הפסטה
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח לפי הטעם
כמה פרוסות של קרפצ׳יו כמהין (לא חובה)
פסטה לינגוויני כמהין
מחית כמהין
פרמג’אנו רג’יאנו 12 חודש
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן
- בנתיים מכינים את הרוטב, ממיסים חמאה במחבת גדולה. מבשלים את החמאה עד שהיא מקבלת גוון חום וניחוח אגוזי. מוסיפים שום ומערבבים קלות.
- קוצצים את מגוון הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת, מטגנים מספר דקות עד להשחמה ומתבלים בקורט מלח. מוסיפים 1/2 כפית שמן כמהין ומערבבים.
- לוקחים 1/3 כוס ממי הבישול של הפסטה ומוסיפים למחבת ומבשלים ברתיחה עדינה כדקה.
- מוסיפים למחבת את הפסטה ומערבבים עד שהיא סופגת את כל הטעמים, מפזרים חצי מהכמות של גבינת הפרמזן וממליחים בעוד קורט מלח. טועמים ואם צריך מתקנים תיבול.
- מגישים עם חופן גבינת פרמזן וכמה פרוסות של קרפצ׳יו כמהין
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 2-3
חומרים:
חומרים להכנת 2-3 מנות
250 גרם לינגוויני כמהין של מורלי
100 גרם חמאה
3 שיני שום קצוצות
200 גרם פטריות מכמה סוגים
1/3 כוס מי בישול של הפסטה
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח לפי הטעם
כמה פרוסות של קרפצ׳יו כמהין (לא חובה)
פסטה לינגוויני כמהין
מחית כמהין
פרמג’אנו רג’יאנו 12 חודש
לפסטה פנים רבות. היא יכולה להיות ארוחה משפחתית זריזה וזולה, היא יכולה להיות ארוחת ילדים פשוטה והיא יכולה להיות גם ארוחה זוגית רומנטית מפנקת ויוקרתית. כזו היא מנת הלינגווני כמהין. ניחוחות כמהין כבר נמצאים בתוך הפסטה אבל אם אתם אוהבים כמהן אנחנו ממליצים להקפיץ את המנה עם עוד כמה טיפות של שמן כמהין מופלא
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן
- בנתיים מכינים את הרוטב, ממיסים חמאה במחבת גדולה. מבשלים את החמאה עד שהיא מקבלת גוון חום וניחוח אגוזי. מוסיפים שום ומערבבים קלות.
- קוצצים את מגוון הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת, מטגנים מספר דקות עד להשחמה ומתבלים בקורט מלח. מוסיפים 1/2 כפית שמן כמהין ומערבבים.
- לוקחים 1/3 כוס ממי הבישול של הפסטה ומוסיפים למחבת ומבשלים ברתיחה עדינה כדקה.
- מוסיפים למחבת את הפסטה ומערבבים עד שהיא סופגת את כל הטעמים, מפזרים חצי מהכמות של גבינת הפרמזן וממליחים בעוד קורט מלח. טועמים ואם צריך מתקנים תיבול.
- מגישים עם חופן גבינת פרמזן וכמה פרוסות של קרפצ׳יו כמהין