מנה סינית קלאסית עם שילוב נהדר של מתיקות ומליחות. הרוטב מאפשר להכין מנה סינית אמיתית ללא צורך במזווה מוצרים מיוחד וידע מקצועי בבישול
ניתן להחליף את הירקות במתכון במגוון ירקות שאוהבים
עוף קונג פאו
ברוטב מתוק חריף
חומרים:
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 כף שמן
1 שן שום פרוסה
½ פלפל אדום חתוך לקוביות
½ פלפל ירוק חתוך לקוביות
4-5 יחידות תירס גמדי חצוי
1 שקית (60 גרם) רוטב למוקפץ קונג פאו LKK
להגשה: בצל ירוק פרוס דק
רוטב סויה בהיר
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
- בקערה קטנה מערבבים את נתחי העוף עם סויה וקורנפלור. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
- מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את נתחי העוף. מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
- מוסיפים לווק- שום, פלפלים, ותירס גמדי ומקפיצים מספר דקות.
- יוצקים את הרוטב לווק ומקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
- מגישים עם חופן בצל ירוק לצד אורז.
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 2-3
חומרים:
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 כף שמן
1 שן שום פרוסה
½ פלפל אדום חתוך לקוביות
½ פלפל ירוק חתוך לקוביות
4-5 יחידות תירס גמדי חצוי
1 שקית (60 גרם) רוטב למוקפץ קונג פאו LKK
להגשה: בצל ירוק פרוס דק
רוטב סויה בהיר
מנה סינית קלאסית עם שילוב נהדר של מתיקות ומליחות. הרוטב מאפשר להכין מנה סינית אמיתית ללא צורך במזווה מוצרים מיוחד וידע מקצועי בבישול
ניתן להחליף את הירקות במתכון במגוון ירקות שאוהבים
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
- בקערה קטנה מערבבים את נתחי העוף עם סויה וקורנפלור. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
- מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את נתחי העוף. מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
- מוסיפים לווק- שום, פלפלים, ותירס גמדי ומקפיצים מספר דקות.
- יוצקים את הרוטב לווק ומקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
- מגישים עם חופן בצל ירוק לצד אורז.