גרסה טבעונית לקינוח מוכר ואהוב. שילוב נפלא של קוקוס, מי ורדים, רוטב רימונים ופיסטוקים.
יש הטוענים שמלבי קוקוס עוד יותר מוצלח מאחיו החלבי. מי אנחנו שנתווכח?
מלבי קוקוס טבעוני
גירסא טבעונית לקינוח אהוב
חומרים:
250 מ״ל (1 כוס) מים
6 כפות שטוחות (60 גרם) קורנפלור
4 כפות סוכר
2-3 טיפות תמצית מי זהר/מי ורדים
*אם אין תמצית ניתן להוסיף 1 כף מי ורדים
לסירופ:
1 כוס מים
1 כוס מיץ רימונים
½ 1 כוסות סוכר
*במקום להכין סירופ- ניתן להשתמש ברוטב מלבי מוכן
להגשה:
פיסטוקים, קוקוס טחון
קרם קוקוס 17%-19%
אופן ההכנה:
- בסיר בינוני מחממים קרם קוקוס. בינתיים ממיסים את הקורנפלור בכוס מים קרים. מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור לקרם קוקוס. מוסיפים סוכר ותמצית מי זהר/ורדים ומביאים לסף רתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד כדי שלא יווצרו גושים.
- מבשלים למשך 10 דקות, עד שהתערובת מסמיכה.
- מוזגים את התערובת לכלי הגשה אישיים וממתינים עד שהתערובת מתקררת. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.
- להכנת הסירופ: מבשלים ברתיחה חזקה את כל מרכיבי הסירופ עד שהוא סמיך. מצננים.
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 7-8
חומרים:
250 מ״ל (1 כוס) מים
6 כפות שטוחות (60 גרם) קורנפלור
4 כפות סוכר
2-3 טיפות תמצית מי זהר/מי ורדים
*אם אין תמצית ניתן להוסיף 1 כף מי ורדים
לסירופ:
1 כוס מים
1 כוס מיץ רימונים
½ 1 כוסות סוכר
*במקום להכין סירופ- ניתן להשתמש ברוטב מלבי מוכן
להגשה:
פיסטוקים, קוקוס טחון
קרם קוקוס 17%-19%
גרסה טבעונית לקינוח מוכר ואהוב. שילוב נפלא של קוקוס, מי ורדים, רוטב רימונים ופיסטוקים.
יש הטוענים שמלבי קוקוס עוד יותר מוצלח מאחיו החלבי. מי אנחנו שנתווכח?
מלבי קוקוס טבעוני
אופן ההכנה:
- בסיר בינוני מחממים קרם קוקוס. בינתיים ממיסים את הקורנפלור בכוס מים קרים. מוסיפים את תערובת המים והקורנפלור לקרם קוקוס. מוסיפים סוכר ותמצית מי זהר/ורדים ומביאים לסף רתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד כדי שלא יווצרו גושים.
- מבשלים למשך 10 דקות, עד שהתערובת מסמיכה.
- מוזגים את התערובת לכלי הגשה אישיים וממתינים עד שהתערובת מתקררת. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.
- להכנת הסירופ: מבשלים ברתיחה חזקה את כל מרכיבי הסירופ עד שהוא סמיך. מצננים.