קאפקייק אמרנה

קינוח מפנק ופשוט להכנה

זמן הכנה

15

זמן בישול

25

דרגת קושי

בינוני

מאפים קטנים מתוקים עם דודבני אמרנה בבלילה וגם בטופינג! קרם מסקרפונה עדין משתלב בצורה מושלמת עם המאפה.

קאפקייק אמרנה

קינוח מפנק ופשוט להכנה

חומרים:

חומרים להכנת  12-14 מאפינס

לבלילה

100 גר' חמאה רכה

1 כוס (200 גרם) סוכר

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

1/2 כוס (50 גרם) אבקת שקדים 

1 כוס (140 גרם) קמח תופח

1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה

3 כפות סירופ דובדבני אמרנה

3 כפות דובדבני אמרנה 

לציפוי:

500 גרם גבינת מסקרפונה

3-4 כפות סירופ אמרנה

דובדבני אמרנה בסירופ

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ביצים אחת אחת וממשיכים לערבב. מוסיפים תמצית וניל.
  3. בזמן שהמיקסר עובד מוסיפים את הקמח, אבקת השקדים ושמנת החמוצה. מערבבים רק עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. מוסיפים את הדובדבנים והסירופ ומערבבים במהירות נמוכה 5-10 שניות. 
  5. אופים למשך 25-30 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  6. מקררים לחלוטין לפני שמרכיבים את הציפוי.
  7. מערבבים יחד את כל חומרי הציפוי ומזלפים בזערת שקית זילוף וצנטר כוכב. מסיימים עם מעט סירופ ודובדבן אחד. 

דרגת קושי: בינוני

מספר סועדים: 12

חומרים:

חומרים להכנת  12-14 מאפינס

לבלילה

100 גר' חמאה רכה

1 כוס (200 גרם) סוכר

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

1/2 כוס (50 גרם) אבקת שקדים 

1 כוס (140 גרם) קמח תופח

1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה

3 כפות סירופ דובדבני אמרנה

3 כפות דובדבני אמרנה 

לציפוי:

500 גרם גבינת מסקרפונה

3-4 כפות סירופ אמרנה

דובדבני אמרנה בסירופ

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

מאפים קטנים מתוקים עם דודבני אמרנה בבלילה וגם בטופינג! קרם מסקרפונה עדין משתלב בצורה מושלמת עם המאפה.

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ביצים אחת אחת וממשיכים לערבב. מוסיפים תמצית וניל.
  3. בזמן שהמיקסר עובד מוסיפים את הקמח, אבקת השקדים ושמנת החמוצה. מערבבים רק עד לקבלת מרקם אחיד.
  4. מוסיפים את הדובדבנים והסירופ ומערבבים במהירות נמוכה 5-10 שניות. 
  5. אופים למשך 25-30 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  6. מקררים לחלוטין לפני שמרכיבים את הציפוי.
  7. מערבבים יחד את כל חומרי הציפוי ומזלפים בזערת שקית זילוף וצנטר כוכב. מסיימים עם מעט סירופ ודובדבן אחד. 

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

גירסא טבעונית לקינוח אהוב

קינוח טבעוני, טעים ומיוחד

חטיף קפוא ומרענן

משקה בריא ומרענן