חטיפי קוקוס, שוקולד ובוטנים

ממתק טבעוני ממכר

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

30 דקות קירור

דרגת קושי

קל

את החטיף הזה לא תוכלו להפסיק לאכול! הוא קל להכנה, טבעוני ובעל שילוב טעמים נהדר של קוקוס, בוטנים ושוקולד מריר. הוא ממכר…ראו הוזהרתם!

חטיפי קוקוס, שוקולד ובוטנים

ממתק טבעוני ממכר

חומרים:

למילוי

2 כוסות קוקוס טחון ( 200 גרם)

2 כפות חמאת בוטנים או ממרח שקדיה

¾ כוס (200 מ״ל)  קרם קוקוס Ampawa

2 כפות מייפל/דבש

½ כפית תמצית וניל

לציפוי

200 גר׳ שוקולד מריר/חלב

1 כף שמן קוקוס או שמן צמחי

קרם קוקוס 17%-19%

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים של המילוי בקערה עד לקבלת עיסה לחה ומעט דביקה. לשים מעט  את התערובת עד שהיא מקבלת מרקם בצקי.
  2. יוצרים מהעיסה כדורים קטנים או מלבנים מאורכים. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בשקית ניילון ומעבירים למקפיא ל 30 דקות.
  3. מחממים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי עד שהוא נמס. מוסיפים את השמן ומערבבים עד שהשמן נטמע בשוקולד. מעבירים לכוס צרה וגבוהה.
  4. לוקחים קיסם ונועצים בקצה החטיף. מחזיקים בקיסם וטובלים את חטיף הקוקוס בשוקולד המומס עד שהשוקולד מצפה את הקוקוס לחלוטין. מניחים בזהירות על תבנית אפייה ומשחררים את הקיסם בתנועה סיבובית.
  5. מעבירים את החטיפים לכלי אטום ושומרים במקרר עד שבוע.

דרגת קושי: קל

מספר סועדים: 25-30 יח'

חומרים:

למילוי

2 כוסות קוקוס טחון ( 200 גרם)

2 כפות חמאת בוטנים או ממרח שקדיה

¾ כוס (200 מ״ל)  קרם קוקוס Ampawa

2 כפות מייפל/דבש

½ כפית תמצית וניל

לציפוי

200 גר׳ שוקולד מריר/חלב

1 כף שמן קוקוס או שמן צמחי

קרם קוקוס 17%-19%

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

את החטיף הזה לא תוכלו להפסיק לאכול! הוא קל להכנה, טבעוני ובעל שילוב טעמים נהדר של קוקוס, בוטנים ושוקולד מריר. הוא ממכר…ראו הוזהרתם!

חטיפי קוקוס, שוקולד ובוטנים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים של המילוי בקערה עד לקבלת עיסה לחה ומעט דביקה. לשים מעט  את התערובת עד שהיא מקבלת מרקם בצקי.
  2. יוצרים מהעיסה כדורים קטנים או מלבנים מאורכים. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בשקית ניילון ומעבירים למקפיא ל 30 דקות.
  3. מחממים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי עד שהוא נמס. מוסיפים את השמן ומערבבים עד שהשמן נטמע בשוקולד. מעבירים לכוס צרה וגבוהה.
  4. לוקחים קיסם ונועצים בקצה החטיף. מחזיקים בקיסם וטובלים את חטיף הקוקוס בשוקולד המומס עד שהשוקולד מצפה את הקוקוס לחלוטין. מניחים בזהירות על תבנית אפייה ומשחררים את הקיסם בתנועה סיבובית.
  5. מעבירים את החטיפים לכלי אטום ושומרים במקרר עד שבוע.

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

קינוח מפנק ופשוט להכנה

גירסא טבעונית לקינוח אהוב

קינוח טבעוני, טעים ומיוחד

חטיף קפוא ומרענן

משקה בריא ומרענן

עשיר בטעמים מפתיעים