פסטה רעננה עם טעמים עדינים שנותנים הרבה מקום לטעם ולאיכות של פסטה De Cecco. אופציה נהדרת לארוחת צהריים קלילה ומזינה.
טריפוליני ירקות גינה
ארוחה קלילה ומזינה
חומרים:
500 גרם טריפוליני DE CECCO
½ 1 כוסות פרחי ברוקולי
2 זוקיני חתוכים לפרוסות
4 שיני שום פרוסות
שליש כפית צ'ילי יבש
1 כוס אפונה עדינה
½ כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
6-7 עלי בזיליקום קצוצים
¾ כוס מי בישול של הפסטה
½ כוס גבינת פרמזן מגוררת דק
להגשה:
1 כדור מוצרלה טרייה
עלי בזיליקום טריים
טריפוליני
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
- מחממים שמן זית במחבת גדולה מוסיפים את פרחי הברוקולי והזוקיני ומקפיצים 3-4 דקות. מוסיפים שום וצ’ילי ומערבבים. מוסיפים את האפונה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור. יוצקים את מי הבישול של הפסטה יחד עם הפרמזן המגורד והבזיליקום ומערבבים היטב.
- מוסיפים למחבת את הפסטה, ומערבבים היטב מעל אש גבוהה עד שהנוזלים נטמעים בפסטה.
- מגישים עם קרעי מוצרלה, מעט שמן זית ועלי בזיליקום טריים.
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 5-6
חומרים:
500 גרם טריפוליני DE CECCO
½ 1 כוסות פרחי ברוקולי
2 זוקיני חתוכים לפרוסות
4 שיני שום פרוסות
שליש כפית צ'ילי יבש
1 כוס אפונה עדינה
½ כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
6-7 עלי בזיליקום קצוצים
¾ כוס מי בישול של הפסטה
½ כוס גבינת פרמזן מגוררת דק
להגשה:
1 כדור מוצרלה טרייה
עלי בזיליקום טריים
טריפוליני
פסטה רעננה עם טעמים עדינים שנותנים הרבה מקום לטעם ולאיכות של פסטה De Cecco. אופציה נהדרת לארוחת צהריים קלילה ומזינה.
טריפוליני ירקות גינה
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
- מחממים שמן זית במחבת גדולה מוסיפים את פרחי הברוקולי והזוקיני ומקפיצים 3-4 דקות. מוסיפים שום וצ’ילי ומערבבים. מוסיפים את האפונה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור. יוצקים את מי הבישול של הפסטה יחד עם הפרמזן המגורד והבזיליקום ומערבבים היטב.
- מוסיפים למחבת את הפסטה, ומערבבים היטב מעל אש גבוהה עד שהנוזלים נטמעים בפסטה.
- מגישים עם קרעי מוצרלה, מעט שמן זית ועלי בזיליקום טריים.