תבשיל קוקוס וטופו טבעוני

עשיר בטעמים מפתיעים

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

30 דקות

דרגת קושי

קל

מנה עשירה בטעם וצבע, טעמי הקוקוס משתלבים נהדר עם ניחוחות הג׳ינג׳ר והשום. עושר של ירקות וקוביות טופו הופכים את המנה הזו לארוחה מלאה, בריאה והכי חשוב…טעימה.

תבשיל קוקוס וטופו טבעוני

עשיר בטעמים מפתיעים

חומרים:

2 כפות שמן זית DE CECCO

3 שיני שום קצוצות

1 כף שורש ג'ינג'ר מגורד

2 כוסות פרחי כרובית קטנים

1 כוס קוביות דלורית

1 כוס שעועית ירוקה עדינה

1 חבילת טופו ( 250 גרם) חתוכה לקוביות

2 כפות סויה Lee Kum Kee

1 כפית סילן/דבש

1 בקבוק (500 מ״ל) קרם קוקוס Ampawa

כף מיץ לימון/ליים

להגשה:

חופן עלי כוסברה טריים

חופן אגוזי קשיו קלויים

קרם קוקוס 17%-19%

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

אורז יסמין

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומניחים את פילה העוף בתערובת. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות (אפשר גם ללילה).
2. משפדים כל נתח פילה על שיפוד קצר. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן צמחי.
3. צולים את העוף כ- 3 דקות על כל צד עד שהוא שחום.
4. להכנת האורז: מחממים סיר בינוני עם שמן, מוסיפים את האורז ומערבבים היטב כך שהאורז מצופה לחלוטין בשמן. מוסיפים מלח ומערבבים.
5. יוצקים לסיר קרם קוקוס ומים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
6. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך 10 דקות נוספות.
7. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 15 דקות. פותחים מערבבים בעזרת כף עץ את העירית לתוך האורז.

דרגת קושי: קל

מספר סועדים: 4

חומרים:

2 כפות שמן זית DE CECCO

3 שיני שום קצוצות

1 כף שורש ג'ינג'ר מגורד

2 כוסות פרחי כרובית קטנים

1 כוס קוביות דלורית

1 כוס שעועית ירוקה עדינה

1 חבילת טופו ( 250 גרם) חתוכה לקוביות

2 כפות סויה Lee Kum Kee

1 כפית סילן/דבש

1 בקבוק (500 מ״ל) קרם קוקוס Ampawa

כף מיץ לימון/ליים

להגשה:

חופן עלי כוסברה טריים

חופן אגוזי קשיו קלויים

קרם קוקוס 17%-19%

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

אורז יסמין

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

מנה עשירה בטעם וצבע, טעמי הקוקוס משתלבים נהדר עם ניחוחות הג׳ינג׳ר והשום. עושר של ירקות וקוביות טופו הופכים את המנה הזו לארוחה מלאה, בריאה והכי חשוב…טעימה.

תבשיל קוקוס וטופו טבעוני

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומניחים את פילה העוף בתערובת. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות (אפשר גם ללילה).
2. משפדים כל נתח פילה על שיפוד קצר. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן צמחי.
3. צולים את העוף כ- 3 דקות על כל צד עד שהוא שחום.
4. להכנת האורז: מחממים סיר בינוני עם שמן, מוסיפים את האורז ומערבבים היטב כך שהאורז מצופה לחלוטין בשמן. מוסיפים מלח ומערבבים.
5. יוצקים לסיר קרם קוקוס ומים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
6. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך 10 דקות נוספות.
7. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 15 דקות. פותחים מערבבים בעזרת כף עץ את העירית לתוך האורז.

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

עם פטריות וקייל

ברוטב מתוק חריף

ברוטב סויה ודבש

ברוטב עגבניות ושום

מוקפץ סיני אמיתי

מנה נוסטלגית בטעם סיני אמיתי