רוטב קלאסי מהמטבח הרומאי שמקבל ניחוח לימון מעניין מטעמי הפסטה של מורלי. מנה פשוטה מאוד להכנה אך דורת מעט מיומנות כדי להגיע לטעם הייחודי
קאצ׳ו א פפה
בניחוח לימוני
חומרים:
250 גרם לינגוויני לימון ופלפל שחור
100 גרם חמאה
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
50 גרם גבינת פקורינו מגורדת
1 כף פלפל שחור
⅓ כוס מי בישול
מלח לפי הטעם
לינגוויני לימון-פלפל שחור
פרמג’אנו רג’יאנו 12 חודש
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן.
- במחבת גדולה ועמוקה ממיסים חמאה, מוסיפים פלפל שחור ומעט מלח. יוצקים את מי הבישול של הפסטה למחבת ומבשלים כדקה.
- מוסיפים את הפסטה והגבינות למחבת ומבשלים עד שהן נמסות תוך ערבוב מתמיד.
- מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים גבינת פקורינו מגוררת.
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/628120_0.jpg)
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/prmzn_12_khvdsh-768x1024.jpg)
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 3-4
חומרים:
250 גרם לינגוויני לימון ופלפל שחור
100 גרם חמאה
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
50 גרם גבינת פקורינו מגורדת
1 כף פלפל שחור
⅓ כוס מי בישול
מלח לפי הטעם
לינגוויני לימון-פלפל שחור
פרמג’אנו רג’יאנו 12 חודש
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/628120_0.jpg)
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/prmzn_12_khvdsh-768x1024.jpg)
רוטב קלאסי מהמטבח הרומאי שמקבל ניחוח לימון מעניין מטעמי הפסטה של מורלי. מנה פשוטה מאוד להכנה אך דורת מעט מיומנות כדי להגיע לטעם הייחודי
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן.
- במחבת גדולה ועמוקה ממיסים חמאה, מוסיפים פלפל שחור ומעט מלח. יוצקים את מי הבישול של הפסטה למחבת ומבשלים כדקה.
- מוסיפים את הפסטה והגבינות למחבת ומבשלים עד שהן נמסות תוך ערבוב מתמיד.
- מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים גבינת פקורינו מגוררת.