פסטה ייחודית בתוספת נבט חיטה בעלת טעם ייחודי ומרקם עדין. רוטב הקרבונרה עוטף את הפסטה בעדינות בטעמים מעושנים של בייקון ושמנת
רגע לפני ההגשה מניחים על הפסטה חלמון ביצה ומערבבים
פסטה ריקולינה קרבונרה
בייקון שמנת וחלמון
חומרים:
40 גרם חמאה
100 גרם/ חצי כוס בייקון או חזה אווז מעושן
1/4 כוס יין לבן יבש
1/3 כוס שמנת מתוקה לבישול
2-3 כפות גבינת פרמזן מגורדת
1/4 מי בישול
3-4 חלמונים טריים
מלח / פלפ שחור
פסטה דורום ריקולינה
פרמג׳אנו רג׳יאנו 30 חודש
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות ההכנה
- מחממים מחבת גדולה ועמוקה ומוסיפים את החמאה וממיסים. מוסיפים את הבייקון הקצוץ ומבשחימים כדקה במחבת.
- יוצקים את היין ומביאים לרתיחה עד שאדי האלכוהול מתנדפים.
- מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
- יוצקים את השמנת ומפזרים פרמזן ומערבבים.
- מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מסדרים את הפסטה בצלחת הגשה ומניחים חלמון ביצה נא במרכז המנה.
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 3-4
חומרים:
40 גרם חמאה
100 גרם/ חצי כוס בייקון או חזה אווז מעושן
1/4 כוס יין לבן יבש
1/3 כוס שמנת מתוקה לבישול
2-3 כפות גבינת פרמזן מגורדת
1/4 מי בישול
3-4 חלמונים טריים
מלח / פלפ שחור
פסטה דורום ריקולינה
פרמג׳אנו רג׳יאנו 30 חודש
פסטה ייחודית בתוספת נבט חיטה בעלת טעם ייחודי ומרקם עדין. רוטב הקרבונרה עוטף את הפסטה בעדינות בטעמים מעושנים של בייקון ושמנת
רגע לפני ההגשה מניחים על הפסטה חלמון ביצה ומערבבים
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות ההכנה
- מחממים מחבת גדולה ועמוקה ומוסיפים את החמאה וממיסים. מוסיפים את הבייקון הקצוץ ומבשחימים כדקה במחבת.
- יוצקים את היין ומביאים לרתיחה עד שאדי האלכוהול מתנדפים.
- מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
- יוצקים את השמנת ומפזרים פרמזן ומערבבים.
- מתבלים במלח ופלפל שחור.
- מסדרים את הפסטה בצלחת הגשה ומניחים חלמון ביצה נא במרכז המנה.