בכל פעם שאתם מוזמנים לבראנצ׳ או פיקניק זו המנה שתתנדבו להביא איתכם!
.מוצרי המזווה מככבים במנה הזו והיא מתאימה במיוחד לאכילה בטמפ׳ החדר.
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2023/08/חומרים-לפסטה-פסטו-e1693137820588.jpg)
סלט פסטה פסטו
מנת הפיקניק האולטימטיבית
חומרים:
500 גרם פסטה
4 כפות ממרח פסטו
1 צנצנת (280 גרם) ארטישוק מתובל Ponti
½ צנצנת עגבניות מיובשות Ponti קצוצות
2 כדורי מוצרלה גדולים
ארטישוק מתובל
עגבניות מיובשות
חומץ בלסמי פרימיום
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות ההכנה. מיידל אחר הסינון מערבבים את הפסטה עם ממרח הפסטו כך שהוא עוטף לחלוטין את הפסטה ומניחים להתקררות.
- מערבבים אל תוך הסלט את הארטישוקים, העגבניות המיובשות וקרעי המוצרלה ולבסוף מזלפים חומץ בלסמי.
- טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- את הסלט מומלץ להגיש בטמפ׳ החדר.
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/rtyshvq_mtvbl-798x1024.jpg)
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/gbnyvt_shmsh.jpg)
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/ponti_aceto_balsamico_di_modena_igp_hd_250_ml_7202998_26503_1226758_1.jpeg)
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 6-7
חומרים:
500 גרם פסטה
4 כפות ממרח פסטו
1 צנצנת (280 גרם) ארטישוק מתובל Ponti
½ צנצנת עגבניות מיובשות Ponti קצוצות
2 כדורי מוצרלה גדולים
ארטישוק מתובל
עגבניות מיובשות
חומץ בלסמי פרימיום
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/rtyshvq_mtvbl-798x1024.jpg)
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/gbnyvt_shmsh.jpg)
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/ponti_aceto_balsamico_di_modena_igp_hd_250_ml_7202998_26503_1226758_1.jpeg)
בכל פעם שאתם מוזמנים לבראנצ׳ או פיקניק זו המנה שתתנדבו להביא איתכם!
.מוצרי המזווה מככבים במנה הזו והיא מתאימה במיוחד לאכילה בטמפ׳ החדר.
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2023/08/חומרים-לפסטה-פסטו-e1693137820588.jpg)
סלט פסטה פסטו
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות ההכנה. מיידל אחר הסינון מערבבים את הפסטה עם ממרח הפסטו כך שהוא עוטף לחלוטין את הפסטה ומניחים להתקררות.
- מערבבים אל תוך הסלט את הארטישוקים, העגבניות המיובשות וקרעי המוצרלה ולבסוף מזלפים חומץ בלסמי.
- טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- את הסלט מומלץ להגיש בטמפ׳ החדר.