לינגוויני סלק

המנה הורודה

זמן הכנה

25

זמן בישול

11

דרגת קושי

בינוני

מה יותר מפתה מרוטב בצבע ורוד עמוק? פסטה ברוטב סלק היא שילוב נפלא של טעמים מתקתקים, חריפות עדינה וקטיפיות. בשילוב עם מעט גבינת ריקוטה ועלי רוקאט עוקצניים מתקבלת מנה עם איזון טעמים מושלם! שימוש בפסטה לינגוויני מתאים לרטבים כבדים יותר על בסיס שמנת ולכן היא מתאימה במיוחד לרוטב זה.

לינגוויני ברוטב סלק

לינגוויני סלק

המנה הורודה

חומרים:

חומרים להכנת 4-5 מנות

500 גרם פסטה לה מוליזנה מסוג לינגוויני

4 סלקים מבושלים

1 שן שום

½ כפית מלח

⅓ פלפל ירוק חריף

¼ כוס שמן זית

½ כוס שמנת לבישול 15%

להגשה:

200 גרם ריקוטה

2 כפות שמן זית

חופן עלי רוקט טריים

לינגוויני LM

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות ההכנה. שומרים ⅓ כוס ממי הבישול
  2. במעבד מזון או בלנדר מוט טוחנים את כל המרכיבים יחד עד לקבל מחית חלקה.
  3. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את הרוטב למחבת ומחממים. אם הרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף קצת ממי הפסטה ששמרנו בצד.
  4. כשהרוטב רותח, מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב עד שהרוטב נצמד אל הפסטה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  5. מגישים כל מנה עם 3 כפות גבינת ריקוטה,מעט עלי רוקט וזילוף עדין של שמן זית. 

דרגת קושי: בינוני

מספר סועדים: 3-4

חומרים:

חומרים להכנת 4-5 מנות

500 גרם פסטה לה מוליזנה מסוג לינגוויני

4 סלקים מבושלים

1 שן שום

½ כפית מלח

⅓ פלפל ירוק חריף

¼ כוס שמן זית

½ כוס שמנת לבישול 15%

להגשה:

200 גרם ריקוטה

2 כפות שמן זית

חופן עלי רוקט טריים

לינגוויני LM

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

מה יותר מפתה מרוטב בצבע ורוד עמוק? פסטה ברוטב סלק היא שילוב נפלא של טעמים מתקתקים, חריפות עדינה וקטיפיות. בשילוב עם מעט גבינת ריקוטה ועלי רוקאט עוקצניים מתקבלת מנה עם איזון טעמים מושלם! שימוש בפסטה לינגוויני מתאים לרטבים כבדים יותר על בסיס שמנת ולכן היא מתאימה במיוחד לרוטב זה.

לינגוויני ברוטב סלק

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות ההכנה. שומרים ⅓ כוס ממי הבישול
  2. במעבד מזון או בלנדר מוט טוחנים את כל המרכיבים יחד עד לקבל מחית חלקה.
  3. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את הרוטב למחבת ומחממים. אם הרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף קצת ממי הפסטה ששמרנו בצד.
  4. כשהרוטב רותח, מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב עד שהרוטב נצמד אל הפסטה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  5. מגישים כל מנה עם 3 כפות גבינת ריקוטה,מעט עלי רוקט וזילוף עדין של שמן זית. 

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

שיטת ההכנה הקלה וטעימה ביותר לדגים

משנה ששוברת את כל המוסכמות

ארוחת פיקניק מושלמת

המנה המשפחתית המושלמת

השילוב המושלם בין לזניה לקנלוני