פסטה רעננה עם טעמים עדינים שנותנים הרבה מקום לטעם ולאיכות של פסטה De Cecco. אופציה נהדרת לארוחת צהריים קלילה ומזינה.
טריפוליני ירקות גינה
ארוחה קלילה ומזינה
חומרים:
500 גרם טריפוליני DE CECCO
½ 1 כוסות פרחי ברוקולי
2 זוקיני חתוכים לפרוסות
4 שיני שום פרוסות
שליש כפית צ'ילי יבש
1 כוס אפונה עדינה
½ כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
6-7 עלי בזיליקום קצוצים
¾ כוס מי בישול של הפסטה
½ כוס גבינת פרמזן מגוררת דק
להגשה:
1 כדור מוצרלה טרייה
עלי בזיליקום טריים
טריפוליני
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
- מחממים שמן זית במחבת גדולה מוסיפים את פרחי הברוקולי והזוקיני ומקפיצים 3-4 דקות. מוסיפים שום וצ’ילי ומערבבים. מוסיפים את האפונה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור. יוצקים את מי הבישול של הפסטה יחד עם הפרמזן המגורד והבזיליקום ומערבבים היטב.
- מוסיפים למחבת את הפסטה, ומערבבים היטב מעל אש גבוהה עד שהנוזלים נטמעים בפסטה.
- מגישים עם קרעי מוצרלה, מעט שמן זית ועלי בזיליקום טריים.
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/0SW4211-61211N-04.jpg)
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 5-6
חומרים:
500 גרם טריפוליני DE CECCO
½ 1 כוסות פרחי ברוקולי
2 זוקיני חתוכים לפרוסות
4 שיני שום פרוסות
שליש כפית צ'ילי יבש
1 כוס אפונה עדינה
½ כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
6-7 עלי בזיליקום קצוצים
¾ כוס מי בישול של הפסטה
½ כוס גבינת פרמזן מגוררת דק
להגשה:
1 כדור מוצרלה טרייה
עלי בזיליקום טריים
טריפוליני
![](https://ristretto.co.il/wp-content/uploads/2021/07/0SW4211-61211N-04.jpg)
פסטה רעננה עם טעמים עדינים שנותנים הרבה מקום לטעם ולאיכות של פסטה De Cecco. אופציה נהדרת לארוחת צהריים קלילה ומזינה.
טריפוליני ירקות גינה
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה.
- מחממים שמן זית במחבת גדולה מוסיפים את פרחי הברוקולי והזוקיני ומקפיצים 3-4 דקות. מוסיפים שום וצ’ילי ומערבבים. מוסיפים את האפונה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור. יוצקים את מי הבישול של הפסטה יחד עם הפרמזן המגורד והבזיליקום ומערבבים היטב.
- מוסיפים למחבת את הפסטה, ומערבבים היטב מעל אש גבוהה עד שהנוזלים נטמעים בפסטה.
- מגישים עם קרעי מוצרלה, מעט שמן זית ועלי בזיליקום טריים.