סלט מלפפונים ואבטיח

עם ויניגרט בלסמי לבן

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

דרגת קושי

קל

את הויניגרט הזה אתם חייבים להכין במיוחד לסלטי קיץ פירותיים! הוא קליל, עדין, רענן ומשתלב נפלא עם מתיקות של פירות

יש לו טעם מעודן של חומץ הבלסמי המוכר והוא לא צובע את הסלט ברוטב כהה.

סלט מלפפונים ואבטיח

עם ויניגרט בלסמי לבן

חומרים:

לסלט:

4 מלפפונים חתוכים לרצועות בעזרת קולפן

10 קילופים של אבטיח בעזרת קולפן

3 כפות גבינת פטה מפוררת

1/2 בצל סגול פרוס דק

חופן עלי נענע טריים (לא חובה)

לרוטב:

3 כפות חומץ בלסמי לבן -Leonardi

5 כפות שמן זית

1 כפית מלח דק

1 כפית דבש

1 כפית חרדל

1 שן שום קטנה כתושה (לא חובה)

קורט פלפל שחור

חומץ בלסמי לבן

אופן ההכנה:

משקשקים את כל מרכיבי הויניגרט בצנצנת ויוצקים על הסלט

דרגת קושי: קל

מספר סועדים: 4

חומרים:

לסלט:

4 מלפפונים חתוכים לרצועות בעזרת קולפן

10 קילופים של אבטיח בעזרת קולפן

3 כפות גבינת פטה מפוררת

1/2 בצל סגול פרוס דק

חופן עלי נענע טריים (לא חובה)

לרוטב:

3 כפות חומץ בלסמי לבן -Leonardi

5 כפות שמן זית

1 כפית מלח דק

1 כפית דבש

1 כפית חרדל

1 שן שום קטנה כתושה (לא חובה)

קורט פלפל שחור

חומץ בלסמי לבן

את הויניגרט הזה אתם חייבים להכין במיוחד לסלטי קיץ פירותיים! הוא קליל, עדין, רענן ומשתלב נפלא עם מתיקות של פירות

יש לו טעם מעודן של חומץ הבלסמי המוכר והוא לא צובע את הסלט ברוטב כהה.

אופן ההכנה:

משקשקים את כל מרכיבי הויניגרט בצנצנת ויוצקים על הסלט

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

ארוחת פיקניק מושלמת

ארוחה מלאה קיצית וקלילה

סלט תאילנדי קלאסי. מלא בטעמים.

סלט תאילנדי קלאסי. מלא בטעמים.