סלט עוף תאילנדי

סלט תאילנדי קלאסי. מלא בטעמים.

זמן הכנה

25 דקות

זמן בישול

ללא בישול

דרגת קושי

בינוני

המתכון הזה הגיע אלינו ישירות ממייסדת מותג Blue elephant. הוא עושה שימוש במחית טום יאם אבל הפעם כבסיס לרוטב נהדר לסלט עוף רענן. אם אתם מכירים קצת את המטבח התאילנדי ובא לכם מנה חדשה ושונה- זה המתכון בשבילכם!

סלט עוף תאילנדי

סלט תאילנדי קלאסי. מלא בטעמים.

חומרים:

לעוף
300 גרם חזה עוף שלם
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפות שמן צמחי
לסלט
2 פלפלים אדומים קלויים
חופן עלי בזיליקום
חופן עלי כוסברה
1 בצל סגול פרוס דק
לרוטב
1 כף מחית טום יאם Blue elephant
½ 1 כפות רוטב פאד תאי Blue elephant
1 כף רוטב דגים Blue elephant
2 שיני שום קצוצות דק
1 צ׳ילי אדום קצוץ דק
2 כפות מיץ לימון
2 כפות קרם קוקוס

מרק טום יאם

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

רוטב פאד תאי

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

רוטב דגים

אופן ההכנה:

1. מתבלים את העוף במלח ופלפל. מחממים את השמן במחבת פסים וצולים את נתחי העוף. מניחים להתקרר ולאחר מכן פורסים לפרוסות דקות.
2. קולים את הפלפלים בתנור במצב גריל, עד שהם מעט שרופים ורכים (בערך 20 דקות). מעבירים לשקית להתקררות, מקלפים וחותכים לרצועות דקות.
3. מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב.
4. בקערה בינונית מערבבים את הפלפלים, העוף, הבצל והעלים הירוקים. יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים קלות.

דרגת קושי: בינוני

מספר סועדים: 3-4

חומרים:

לעוף
300 גרם חזה עוף שלם
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפות שמן צמחי
לסלט
2 פלפלים אדומים קלויים
חופן עלי בזיליקום
חופן עלי כוסברה
1 בצל סגול פרוס דק
לרוטב
1 כף מחית טום יאם Blue elephant
½ 1 כפות רוטב פאד תאי Blue elephant
1 כף רוטב דגים Blue elephant
2 שיני שום קצוצות דק
1 צ׳ילי אדום קצוץ דק
2 כפות מיץ לימון
2 כפות קרם קוקוס

מרק טום יאם

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

רוטב פאד תאי

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

רוטב דגים

המתכון הזה הגיע אלינו ישירות ממייסדת מותג Blue elephant. הוא עושה שימוש במחית טום יאם אבל הפעם כבסיס לרוטב נהדר לסלט עוף רענן. אם אתם מכירים קצת את המטבח התאילנדי ובא לכם מנה חדשה ושונה- זה המתכון בשבילכם!

סלט עוף

אופן ההכנה:

1. מתבלים את העוף במלח ופלפל. מחממים את השמן במחבת פסים וצולים את נתחי העוף. מניחים להתקרר ולאחר מכן פורסים לפרוסות דקות.
2. קולים את הפלפלים בתנור במצב גריל, עד שהם מעט שרופים ורכים (בערך 20 דקות). מעבירים לשקית להתקררות, מקלפים וחותכים לרצועות דקות.
3. מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב.
4. בקערה בינונית מערבבים את הפלפלים, העוף, הבצל והעלים הירוקים. יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים קלות.

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

ארוחת פיקניק מושלמת

קלאסיקה איטלקית

מנת הפיקניק האולטימטיבית

ארוחה מלאה קיצית וקלילה

מנה קלילה ועדינה

רוטב בוטנים ורוטב פלפל שחור