את הצורה הזו אתם רוצים לנסות…הי קופצנית, בעלת מרקם גס ומאוד מואד טעימה! כדי לתת לפסטה עצמה לזהור המתכון הזה מתבל אותה בעדינות רבה עם מעט מאוד מרכיבים- שמן זית, שום, בזיליקום, עגבניות מיובשות ולבסוף קצת פרמזן. זהו, ממש לא צריך יותר מזה. כאן הפסטה המיוחדת של מורלי היא הכוכבת של המנה!
בוסיאטה ברוטב אליו אוליו
מנה קלילה ועדינה
חומרים:
3 שיני שום קצוצות
חופן עלי בזיליקום טריים
1/3 כוס עגבניות מויבשות קצוצות
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור/צ׳ילי יבש
1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת
פסטה בוסיאטה
עגבניות מיובשות
פרמג’אנו רג’יאנו 12 חודש
שמן זית
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן
- מחממים שמן זית במחבת בינונית. מוסיפים את השום ומטגנים קלות.
- מוסיפים את העגבניות המיובשות וחצי מעלי הבזיליקום ומערבבים כדקה.
- יוצקים מצקת אחת של נוזל בישול הפסטה ומבשלים כ 2 דקות.
- מעבירים את הפסטה המסוננת למחבת, מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט צ׳ילי יבש
- מקפיצים קלות במחבת עד שהרוטב עוטף את הפסטה ומעבירים לצלחת הגשה.
- מגרדים גבינת פרמג׳אנו רגי׳אנו ומפזרים עלי בזיליקום טריים- ומגישים
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 4-5
חומרים:
3 שיני שום קצוצות
חופן עלי בזיליקום טריים
1/3 כוס עגבניות מויבשות קצוצות
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור/צ׳ילי יבש
1/3 כוס גבינת פרמזן מגורדת
פסטה בוסיאטה
עגבניות מיובשות
פרמג’אנו רג’יאנו 12 חודש
שמן זית
את הצורה הזו אתם רוצים לנסות…הי קופצנית, בעלת מרקם גס ומאוד מואד טעימה! כדי לתת לפסטה עצמה לזהור המתכון הזה מתבל אותה בעדינות רבה עם מעט מאוד מרכיבים- שמן זית, שום, בזיליקום, עגבניות מיובשות ולבסוף קצת פרמזן. זהו, ממש לא צריך יותר מזה. כאן הפסטה המיוחדת של מורלי היא הכוכבת של המנה!
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן
- מחממים שמן זית במחבת בינונית. מוסיפים את השום ומטגנים קלות.
- מוסיפים את העגבניות המיובשות וחצי מעלי הבזיליקום ומערבבים כדקה.
- יוצקים מצקת אחת של נוזל בישול הפסטה ומבשלים כ 2 דקות.
- מעבירים את הפסטה המסוננת למחבת, מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט צ׳ילי יבש
- מקפיצים קלות במחבת עד שהרוטב עוטף את הפסטה ומעבירים לצלחת הגשה.
- מגרדים גבינת פרמג׳אנו רגי׳אנו ומפזרים עלי בזיליקום טריים- ומגישים