הסוכנים שלנו הוכשרו באיטליה, צרפת וספרד במגוון קורסים והשתלמויות. בנוסף עברו הדרכות אישיות ממאסטרים בתחום הפיצה והפסטה וביקורים שוטפים במפעלים איתם אנו עובדים כדי להכיר מקרוב את תהליך הייצור של כל המוצרים.
את הידע שנצבר, הסוכנים מעבירים הלאה ללקוחותינו ומלווים אותם משלב פיתוח המתכונים ועד מתן מענה לאתגרים העולים במהלך הדרך.
מחלקת המזון מתחלקת לשני חלקים: תחום המקצועי והתחום הקמעונאי.
בתחום המקצועי, סוכני המכירות שלנו מקיימים קשר הדוק ושוטף עם לקוחותינו. הדרכות, פיתוח מתכונים, הזמנות ותמיכה בכל בעיה שעולה.
בתחום הקמעונאות, הסוכנים אחראים לייעץ ללקוחותינו על בחירת תמהיל המוצרים המתאים, קידום ושיוווק מוצרים, תצוגה וסידור המדפים וכמובן הדרכה על ייחודם ואיכותם של המוצרים.