אנדרה פונטייה, הקים את החברה הנושאת את שמו לפני למעלה 60 שנים בליבו הירוק של איזור לימוזין בצרפת. החברה, העוברת מאב לבן, התפתחה עם השנים ומתקני הייצור והמעבדות שלה הפכו מתוחכמים ומשוכללים יותר, כל זאת מבלי לוותר על סימני ההיכר של PONTHIER: כבוד לחומרי הגלם, למסורת הייצור ולאיכות הסביבה.
הפרי נבחר בקפידה ממגדלים מוכרים, ואילו המתכונים המסורתיים מבוססים על ידע רב שנים.
השימוש במגוון מוצרי PONTHIERנפוץ אצל שפים בכל רחבי העולם, בשל תחושת אותנטיות שהוא מעניק ונוחות השימוש בחומרים.
לחברה מגוון מוצרי ערמונים והיצע רחב ביותר של מחיות פרי לשימושים שונים.