חוות Mancini לגידול חיטה דורום הוקמה ע״י מאריו מנצ׳יני בשנת 1938 במחוז מארשה באיטליה. בשנת 2010 מאסימו מנצ׳יני קיבל החלטה לייצר פסטה איכותית בלב החווה של משפחתו. את היסודות לבחירה החדשנית של מאסימו אפשר למצא דווקא בהיסטוריה של איטליה. שימוש בשיטות הגידול והייצור המסורתיות שהיו באיטליה לפני שמפעלי פסטה מסחריים הפכו להיות ספקי הפסטה העיקריים באיטליה ובעולם. מאמיסמו מנצ׳יני רצה לחזור למקורות. לגדל, לטחון ולייצר את הפסטה באותו מרחב ובשליטה מלאה על כל שלבי הגידול והייצור. התוצאה- פסטה איכותית בעלת טעם עמוק ומרקם בשרני.
ייצור הפסטה נעשה גם הוא בשיטה מסורתית עם שימוש בחותכני ברונזה שמשפיעים על המרקם הסופי של הפסטה.
ייבוש איטי בהתאם לצורת הפסטה
אריזה ששומרת על הסביבה וניתנת למחזור.