סירופ פסיפלורה

סירופ פסיפלורה

סירופ פסיפלורה הינו בעל צבע  כתום פסטלי עם גוונים זהובים־צהובים, ושומר על גווניו הכתומים הרכים גם לאחר דילול.

30% פרי ועיסת פסיפלורה, שנקטפים אך ורק מיצרנים נבחרים בדרום אמריקה – מתקבל טעם עשיר במיוחד של עיסת ומיץ מרקוג’ה, עם ניחוחות מורכבים של פירות טרופיים.

טעים במיוחד עם רום ומשקאות טרופיים נוספים, מיצים וליקרים. בשילוב וודקה טהורה, יין מבעבע ומיץ ליים טרי

קוקטייל Pornstar Martini, בתוספת מי טוניק מתקבלת סודה מצוינת, ואפילו Tea & Soda עם הוספת תה קר

מתאים להכנת קלאסיקות ערבוב קריביות, קוקטיילים קרפט, משקאות קלים ואפריטיפים.

מכיל אך ורק חומרי טעם וצבע טבעיים.

ללא חומרים משמרים.

כשר

משקל: 1 ליטר

ארץ יצור: איטליה

Fabbri

מוצרים לקונדיטוריה וגלידה

חברת פאברי הוקמה בשנת 1905 ע”י ג’נארו פאברי במחוז פררה איטליה שבאיטליה. בתחילת הדרך ייצר ג’נארו פאברי ליקרים שונים ושיווק אותם מחנות ישנה שקנה בעזרת הלוואות. שום דבר לא יכולה היה לצפות את ההצלחה הגדולה ואת הביקוש הגדל. זו היתה תחילתה של יזמות בתחום חדש. עם ההתעוררות התעשייתית של בולוניה בתחילת המאה ה-20, החל פאברי לשווק את הליקרים המפורסמים שלו באופן ישיר גם לחנויות אחרות ומחוזות אחרים באיטליה, כשאנשי השיווק שלו היו שני בניו.

את דובדבני אמרנה בסירופ המפורסמים אשר הוכנו לפי מתכון משפחתי מסורתי של אשתו של ג’נארו החלו לייצר בשנת 1930. מתכון זה איפשר למעשה את שימור הדובדבנים ללא שימוש בחומר משמר, אחסנתם לתקופות ארוכות והיווה נקודת מפנה גדולה בהתפתחות החברה. עד היום נחשבים דובדבני האמרנה למוצר הדגל של החברה וידועים בכל העולם בטעמם ואיכותם המיוחדת.

 

כיום מנוהלת חברת פאברי ע”י דור רביעי למייסדים. לחברה מגוון של מאות מוצרים, מיוצרים ב-17 פסי ייצור מן החדישים בעולם, מגובים ב-23 פסי אריזה. התמחותה של החברה במגוון מוצרים המשמשים כחומרי גלם לתעשיית הקונדיטוריה והגלידה, לצד מוצרים מוגמרים לשימוש מיידי. לחברה מספר מפעלים בעולם, מוצריה ידועים ומשווקים בכל העולם ומחלקת הפיתוח שוקדת תמיד על הדבר המתוק הבא.

 

מוצרים נוספים שיעניינו אותך

סירופ אפרסק צהוב

סירופ קוקוס

סירופ רימונים

סירופ קולה

סירופ אננס

סירופ תות

צפו במגוון המוצרים שלנו

רסטרטו שמה לעצמה מטרה למצא ולהביא את חומרי הגלם הטובים ביותר בעולם לצרכן הישראלי.

שלחו לעצמכם את הקטלוג המקצועי שלנו