מאפים קטנים מתוקים עם דודבני אמרנה בבלילה וגם בטופינג! קרם מסקרפונה עדין משתלב בצורה מושלמת עם המאפה.
קאפקייק אמרנה
קינוח מפנק ופשוט להכנה
חומרים:
חומרים להכנת 12-14 מאפינס
לבלילה
100 גר' חמאה רכה
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס (50 גרם) אבקת שקדים
1 כוס (140 גרם) קמח תופח
1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה
3 כפות סירופ דובדבני אמרנה
3 כפות דובדבני אמרנה
לציפוי:
500 גרם גבינת מסקרפונה
3-4 כפות סירופ אמרנה
דובדבני אמרנה בסירופ
(המוצר כשרמוצרים כשרים)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ביצים אחת אחת וממשיכים לערבב. מוסיפים תמצית וניל.
- בזמן שהמיקסר עובד מוסיפים את הקמח, אבקת השקדים ושמנת החמוצה. מערבבים רק עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוסיפים את הדובדבנים והסירופ ומערבבים במהירות נמוכה 5-10 שניות.
- אופים למשך 25-30 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
- מקררים לחלוטין לפני שמרכיבים את הציפוי.
- מערבבים יחד את כל חומרי הציפוי ומזלפים בזערת שקית זילוף וצנטר כוכב. מסיימים עם מעט סירופ ודובדבן אחד.
דרגת קושי: בינוני
מספר סועדים: 12
חומרים:
חומרים להכנת 12-14 מאפינס
לבלילה
100 גר' חמאה רכה
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס (50 גרם) אבקת שקדים
1 כוס (140 גרם) קמח תופח
1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה
3 כפות סירופ דובדבני אמרנה
3 כפות דובדבני אמרנה
לציפוי:
500 גרם גבינת מסקרפונה
3-4 כפות סירופ אמרנה
דובדבני אמרנה בסירופ
(המוצר כשרמוצרים כשרים)
מאפים קטנים מתוקים עם דודבני אמרנה בבלילה וגם בטופינג! קרם מסקרפונה עדין משתלב בצורה מושלמת עם המאפה.
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ביצים אחת אחת וממשיכים לערבב. מוסיפים תמצית וניל.
- בזמן שהמיקסר עובד מוסיפים את הקמח, אבקת השקדים ושמנת החמוצה. מערבבים רק עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוסיפים את הדובדבנים והסירופ ומערבבים במהירות נמוכה 5-10 שניות.
- אופים למשך 25-30 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
- מקררים לחלוטין לפני שמרכיבים את הציפוי.
- מערבבים יחד את כל חומרי הציפוי ומזלפים בזערת שקית זילוף וצנטר כוכב. מסיימים עם מעט סירופ ודובדבן אחד.