הניוקי של דה צ’קו מבוסס על המתכון המסורתי המשלב תפוחי אדמה וקמח חיטה רכה. הייחודיות שלו היא בזמן הבישול הקצר העומד על 2 דקות וצורתו האליפטית המחורצת מעט. תכונות אלה הופכות את הניוקי של דה-צ’קו למנה זמינה ומיידית המשתלבת היטב עם רטבים מבוססי פסטו, שמנת קטיפתית, גבינת פרמז’ן וחמאה מומסת. הניוקי טעים מאוד גם בליווי רטבי עגבניות עשירים.
ניוקי תפוחי אדמה


ניוקי תפוחי אדמה
משקל: 500 גרם (12 יח' בקרטון)
ארץ יצור: איטליה

La Chinata
פפריקה מעושנת
פפריקה מעושנת מדרום ספרד אשר מיוצרת מפלפלים אדומים מזן פימנטון המאפיינים את האזור. הפפריקה בעלת טעם עוצמתי וארומה מעושנת. איכות טחינה גבוהה במיוחד מעניקה לפפריקה מרקם עדין וצבע אדום בוהק! שימוש בפפריקה מוסיף לכל תבשיל טעם עשיר ומעושן של פלפלים ברמות חריפות שונות.
הפפריקה מיוצרת מפלפלים מתוקים וחריפים אשר עוברים תהליך העישון שנעשה בחדרים גדולים בהם הרצפה עשויה מקורות עץ עם רווחים שתחתם בוערים עצי אלון. העשן המיתמר עולה לתוך החדר עם הפלפלים הטריים ובתהליך איטי מאוד של בין 10-15 ימים הפלפלים מאבדים 80% מהלחות שלהם.
לאחר הייבוש הפלפלים מועברים לטחינה שנעשית באבני ריחיים עד שהפפריקה מגיעה לטקסטורה הרצויה.