חטיפי קוקוס, שוקולד ובוטנים
ממתק טבעוני ממכר
חומרים:
למילוי
2 כוסות קוקוס טחון ( 200 גרם)
2 כפות חמאת בוטנים או ממרח שקדיה
¾ כוס (200 מ״ל) קרם קוקוס Ampawa
2 כפות מייפל/דבש
½ כפית תמצית וניל
לציפוי
200 גר׳ שוקולד מריר/חלב
1 כף שמן קוקוס או שמן צמחי
קרם קוקוס 17%-19%
(המוצר כשרמוצרים כשרים)
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים של המילוי בקערה עד לקבלת עיסה לחה ומעט דביקה. לשים מעט את התערובת עד שהיא מקבלת מרקם בצקי.
- יוצרים מהעיסה כדורים קטנים או מלבנים מאורכים. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בשקית ניילון ומעבירים למקפיא ל 30 דקות.
- מחממים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי עד שהוא נמס. מוסיפים את השמן ומערבבים עד שהשמן נטמע בשוקולד. מעבירים לכוס צרה וגבוהה.
- לוקחים קיסם ונועצים בקצה החטיף. מחזיקים בקיסם וטובלים את חטיף הקוקוס בשוקולד המומס עד שהשוקולד מצפה את הקוקוס לחלוטין. מניחים בזהירות על תבנית אפייה ומשחררים את הקיסם בתנועה סיבובית.
- מעבירים את החטיפים לכלי אטום ושומרים במקרר עד שבוע.
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 25-30 יח'
חומרים:
למילוי
2 כוסות קוקוס טחון ( 200 גרם)
2 כפות חמאת בוטנים או ממרח שקדיה
¾ כוס (200 מ״ל) קרם קוקוס Ampawa
2 כפות מייפל/דבש
½ כפית תמצית וניל
לציפוי
200 גר׳ שוקולד מריר/חלב
1 כף שמן קוקוס או שמן צמחי
קרם קוקוס 17%-19%
(המוצר כשרמוצרים כשרים)
חטיפי קוקוס, שוקולד ובוטנים
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים של המילוי בקערה עד לקבלת עיסה לחה ומעט דביקה. לשים מעט את התערובת עד שהיא מקבלת מרקם בצקי.
- יוצרים מהעיסה כדורים קטנים או מלבנים מאורכים. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בשקית ניילון ומעבירים למקפיא ל 30 דקות.
- מחממים את השוקולד במיקרוגל או בבן מארי עד שהוא נמס. מוסיפים את השמן ומערבבים עד שהשמן נטמע בשוקולד. מעבירים לכוס צרה וגבוהה.
- לוקחים קיסם ונועצים בקצה החטיף. מחזיקים בקיסם וטובלים את חטיף הקוקוס בשוקולד המומס עד שהשוקולד מצפה את הקוקוס לחלוטין. מניחים בזהירות על תבנית אפייה ומשחררים את הקיסם בתנועה סיבובית.
- מעבירים את החטיפים לכלי אטום ושומרים במקרר עד שבוע.