פסטה טונה חריפה

שילוב טעים ומנצח! מתכון ממסעדת 'מגזינו'

זמן הכנה

12 דקות

זמן בישול

15 דקות

דרגת קושי

קל

שילוב בין דגים לפסטה מאפיין את מטבחי דרום איטליה. מנה עם טעמים עזים וחריפים המשתלבים יחד לביס מושלם!

פסטה טונה חריפה

שילוב טעים ומנצח! מתכון ממסעדת 'מגזינו'

חומרים:

500 גרם פטוצ׳יני DE CECCO

3 פחיות טונה (112 גרם) Ortiz

1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות (אפשר יותר או פחות תלוי בטעם)

3 שיני שום קצוצות

3 פילטים אנשובי Ortiz

2 כוסות מחית עגבניות Mutti Passata

½  כפית צ'ילי יבש גרוס

¼  כוס מי בישול של הפסטה

מלח לפי הטעם

½  כוס פטרוזיליה קצוצה

שמן זית DE CECCO

⅓ כוס גבינת פרמזן מגורדת

מחית עגבניות (PASSATA)

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

טונה לבנה בפחית

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

פילה‭ ‬אנשובי‭ ‬בשמן זית

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

פטוצ’יני

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה. בתום הבישול שומרים בצד ¼ כוס ממי הבישול.
  2. במחבת רחבה ועמוקה מחממים 3 כפות שמן זית עם שום, פלפל ירוק חריף ואנשובי עד להזהבת השום.
  3. מוסיפים צ’ילי יבש ומיד לאחר מכן את מחית העגבניות. מבשלים במשך 5 דקות מעל להבה בינונית.
  4. מסננים את השמן מהפחיות הטונה ומוסיפים למחבת תוך כדי פירוק לחתיכות גסות. מתבלים במלח לפי הטעם. מוסיפים ¼ כוס מי בישול של הפסטה ומבשלים מספר דקות.
  5. מעבירים את הפסטה המבושלת למחבת עם הרוטב ומקפיצים הכל יחד מעל אש בינונית עד שהרוטב עוטף את הפסטה. מפזרים פטרוזיליה.
  6. מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.

דרגת קושי: קל

מספר סועדים: 4-5

חומרים:

500 גרם פטוצ׳יני DE CECCO

3 פחיות טונה (112 גרם) Ortiz

1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות (אפשר יותר או פחות תלוי בטעם)

3 שיני שום קצוצות

3 פילטים אנשובי Ortiz

2 כוסות מחית עגבניות Mutti Passata

½  כפית צ'ילי יבש גרוס

¼  כוס מי בישול של הפסטה

מלח לפי הטעם

½  כוס פטרוזיליה קצוצה

שמן זית DE CECCO

⅓ כוס גבינת פרמזן מגורדת

מחית עגבניות (PASSATA)

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

טונה לבנה בפחית

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

פילה‭ ‬אנשובי‭ ‬בשמן זית

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

פטוצ’יני

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

שילוב בין דגים לפסטה מאפיין את מטבחי דרום איטליה. מנה עם טעמים עזים וחריפים המשתלבים יחד לביס מושלם!

פסטה טונה חריפה

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה. בתום הבישול שומרים בצד ¼ כוס ממי הבישול.
  2. במחבת רחבה ועמוקה מחממים 3 כפות שמן זית עם שום, פלפל ירוק חריף ואנשובי עד להזהבת השום.
  3. מוסיפים צ’ילי יבש ומיד לאחר מכן את מחית העגבניות. מבשלים במשך 5 דקות מעל להבה בינונית.
  4. מסננים את השמן מהפחיות הטונה ומוסיפים למחבת תוך כדי פירוק לחתיכות גסות. מתבלים במלח לפי הטעם. מוסיפים ¼ כוס מי בישול של הפסטה ומבשלים מספר דקות.
  5. מעבירים את הפסטה המבושלת למחבת עם הרוטב ומקפיצים הכל יחד מעל אש בינונית עד שהרוטב עוטף את הפסטה. מפזרים פטרוזיליה.
  6. מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

שיטת ההכנה הקלה וטעימה ביותר לדגים

משנה ששוברת את כל המוסכמות

ארוחת פיקניק מושלמת

המנה המשפחתית המושלמת

המנה הורודה