עוגיות בישקוטים איטלקיות, מצויינות כבסיס לטירמיסו ולקינוחים שונים.
עוגיות בישקוטים איטלקיות, מצויינות כבסיס לטירמיסו ולקינוחים שונים.
מפעל העוגיות פאן-דוקלה החל את דרכו בחדרו האחורי של בית קפה-תאטרון בעיר אטרי, שם הכינה אימו של מייסד החברה פסקואלה ד’אמריו עוגות שלאחר מכן נאפו בתנור המרכזי בעיר ונמכרו בבית הקפה.
כשהביקוש עלה, התרחב המפעל כשהגאווה המקומית הגדולה היא שמירה על מתכונים עתיקים מן המאה ה-14 והקפדה על חומרי גלם איכותיים במיוחד.
גישת העבודה המנחה את החברה היא שמירה על פשטות בכל הנוגע להשקעה בעיצוב ונראות, אך אי התפשרות גורפת בכל מה שקשור לאיכותם של חומרי הגלם.
רסטרטו שמה לעצמה מטרה למצא ולהביא לצרכן את חומרי הגלם הטובים
ביותר בעולם