גבינת פיור די לאטה עשוויה מ 100% חלב בקר. גבינה קשה המיועדת לגירוד עבור פיצות ומאפים.
גבינת פיור די לאטה עשוויה מ 100% חלב בקר. גבינה קשה המיועדת לגירוד עבור פיצות ומאפים.
חברת latteria Sorentina מתמחה בייצור גבינות איטלקיות מסורתיות בטכנולוגיות מודרניות.
הידע והאהבה לגבינה עובר במשפחה כבר יותר מ-5 עשורים. הטכנולוגיה מתפתחת, המכשור משתנה אך הידע העתיק בייצור גבינות הוא מה שמייחד ומוביל את החברה.
הגבינות של latteria Sorentina עוברות תהליך הקפאה ייחודי שמצליח לשמר את טעמי החלב הטריים והמרקמים הייחודיים.
רסטרטו שמה לעצמה מטרה למצא ולהביא לצרכן את חומרי הגלם הטובים
ביותר בעולם