זו לא רק פסטה, זהו גם סיפורה של משפחה שבמשך 4 דורות בוחרת וטוחנת רק את חיטת הדורום המשובחת ביותר וזהו סיפורה של האדמה, שהיא המקום האידיאלי לגידול החיטה, לייצור פסטה ייחודית זו.
מפעל הפסטה של לה מוליזנה ממוקם בלב אזור Molise המתנשא לגובה של 730 מטר מעל פני הים והוא מהגבוהים ביותר במרכז איטליה. גן עדן טבעי לגידול דגנים, עשיר במי מעיין טהורים ואוויר נקי המעניקים את התנאים האידיאלים לייצור פסטה באיכות יוצאת דופן.
את התוצאה מרגישים בכל שלבי ההכנה עד המנה המוגמרת.
פסטה מיוצרת מקמח ומים בלבד. דווקא בגלל מיעוט המרכיבים, לחומרי הגלם ותהליכי העבודה במפעל יש משמעות גדולה בתוצאה הסופית. במפעל לה מוליזנה מקפידים על איכות יוצאת דופן בארבעת הפרמטרים הכי חשובים.
קמח- קמח דורום איטלקי שנטחן במקום
מים- מי מעיין טהורים אשר נובעים בצמוד למפעל
חיתוך- חיתוך דיסקיות ברונזה אשר מייצרים מרקם מחוספס שסופח את הרוטב
ייבוש- ייבוש איטי וארך לשמירה על איכות הפסטה לאחר הבישול
התוצאה- פסטה במרקם מחוספס, צבע בהיר וטעם נהדר. כשפסטה לה מוליזנה פוגשת את הרוטב במחבת היא סופחת אליה את הרוטב והטעם בצורה שלא תשאיר לכם שלולית בצלחת!