את הרוטב הזה לא צריך לבשל בנפרד, רק מערבבים הכל בקערה ויוצקים על הפסטה החמה.
מנה נהדרת לארוחת ערב או צהריים קלילה ב- 10 דקות הכנה בלבד!
פסטה ברוטב ריקוטה ולימון
רוטב רענן ללא בישול
חומרים:
100 גרם (כ-4 כוסות) עלי תרד טריים
250 גרם גבינת ריקוטה
½ מיכל שמנת חמוצה
½ כוס גבינת פרמזן מגורדת
1 כף מיץ לימון
2 כפות גרידת לימון
2 שיני שום כתושות
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כוס מי בישול
ספגטי LM
(המוצר כשרמוצרים כשרים)
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה. לקראת תום הבישול, שומרים ½ כוס ממי הבישול בצד.
- דקה לפני סינון הפסטה, זורקים לתוך הסיר את עלי התרד לחליטה מהירה.
- בינתיים מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב- גבינת ריקוטה, שמנת חמוצה, פרמזן, מיץ וגרידת לימון, שום מלח ופלפל.
מערבבים היטב וטועמים כדי לוודא שהתיבול מדויק. - מסננים את הפסטה והתרד ומחזירים לסיר. מעל אש בינונית, יוצקים את הרוטב ומי הבישול ששמרנו בצד ומערבבים היטב.
- מגישים עם מעט גרידת לימון נוספת.
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 4-5
חומרים:
100 גרם (כ-4 כוסות) עלי תרד טריים
250 גרם גבינת ריקוטה
½ מיכל שמנת חמוצה
½ כוס גבינת פרמזן מגורדת
1 כף מיץ לימון
2 כפות גרידת לימון
2 שיני שום כתושות
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כוס מי בישול
ספגטי LM
(המוצר כשרמוצרים כשרים)
את הרוטב הזה לא צריך לבשל בנפרד, רק מערבבים הכל בקערה ויוצקים על הפסטה החמה.
מנה נהדרת לארוחת ערב או צהריים קלילה ב- 10 דקות הכנה בלבד!
רוטב ריקוטה ולימון
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה. לקראת תום הבישול, שומרים ½ כוס ממי הבישול בצד.
- דקה לפני סינון הפסטה, זורקים לתוך הסיר את עלי התרד לחליטה מהירה.
- בינתיים מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב- גבינת ריקוטה, שמנת חמוצה, פרמזן, מיץ וגרידת לימון, שום מלח ופלפל.
מערבבים היטב וטועמים כדי לוודא שהתיבול מדויק. - מסננים את הפסטה והתרד ומחזירים לסיר. מעל אש בינונית, יוצקים את הרוטב ומי הבישול ששמרנו בצד ומערבבים היטב.
- מגישים עם מעט גרידת לימון נוספת.