עד היום עבדנו עם מגוון גדול של קמחים טהורים המכילים סוג אחד של קמח בעל איכויות ואפיון ברורים. נכון, נהגנו לשלב בין סוגי קמחים במהלך פיתוח מתכונים אבל עכשיו לראשונה מצאנו טחנת קמח אשר מתמחה בפיתוח קמחים מעורבבים. שימוש בקמחים מעורבבים מאפשר לטחנת הקמח לפתוח קמחים שמכילים מגוון רחב של תכונות לפי המוצר הסופי אליו רוצים להגיע.
טחנת הקמח Iaquone הוקמה לפני 65 שנה ומייצרת מגוון רחב מאוד של קמחים עבור השוק המוסדי והקמעונאי. ייחודה של הטחנה הוא בייצור קמחים מעורבבים בעלי תכונות ייחודיות לכל קמח ובהתאמה מדוייקת לתוצר הסופי. בתוך טווח הקמחים ניתן למצא קמח ייעודי לפיצה נפוליטנה, פיצה רומאנה וכן פיצה פאלה.
לפני מספר חודשים הגענו לביקור וסדנה בטחנת הקמח Iaquone כדי ללמוד לעומק את עולם הקמחים המעורבבים ולבחור את הקמח שנרצה להביא לארץ.
במהלך עבודה עם לקוחות אשר מייצרים פיצות Pizza alla Pala ופיצה Pizza al taglio, הבנו שאחד בפרמטרים החשובים בפיתוח בצק לסוג פיצה זו הוא הצורך ליצור פיצה ששומרת על טריות ורכות לאורך זמן.
קמח Pizza alla Pala עונה בדיוק על צורך זה. הקמח מורכב מקמח דורום, קמח סויה וקמח פיצה קלאסי. מנסיונות שערכנו ראינו שיש לו יכולת ספיחת נוזלים יוצאת דופן ובנוסף הוא שומר על רכות ועסיסיות גם מספר שעות לאחר אפייה.
למידע נוסף על המוצר ניתן לפנות לסוכן המטפל.