הכנת שקושקה איננה דבר מסובך אבל יש קצת הכנה, קיצוצים ודיוק של טעמים כדי להגיע לשקשוקה המושלמת. אנחנו החלטנו ללכת עוד צעד קדימה בקיצור זמן ההכנה וכבר ייצרנו עבורכם רוטב שקושקה מוכן, מתובל עם עגבניות איטלקיות מתוקות, חריפות קלה וניחוחות כמון ופפריקה.
אז באמת שאין שום סיבה לא לתקתק ארוחת בוקר/ערב ב5 דקות עבודה
שקשוקה מהירה
עגבניות איטלקיות עם תבלינים ישראלים
חומרים:
רוטב שקשוקה מוכן
(המוצר כשרמוצרים כשרים)
אופן ההכנה:
- מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות
- מוסיפים את רוטב השקשוקה וחצי כוס מים ומבשלים 5 דקות
- מניחים את הביצים אחת אחת וממשיכים לבשל עד למידת עשייה הרצויה
- מפזרים מעט פטרוזיליה ומגישים עם לחם חם וטרי
דרגת קושי: קל מאוד
מספר סועדים: 2-3
חומרים:
רוטב שקשוקה מוכן
(המוצר כשרמוצרים כשרים)
הכנת שקושקה איננה דבר מסובך אבל יש קצת הכנה, קיצוצים ודיוק של טעמים כדי להגיע לשקשוקה המושלמת. אנחנו החלטנו ללכת עוד צעד קדימה בקיצור זמן ההכנה וכבר ייצרנו עבורכם רוטב שקושקה מוכן, מתובל עם עגבניות איטלקיות מתוקות, חריפות קלה וניחוחות כמון ופפריקה.
אז באמת שאין שום סיבה לא לתקתק ארוחת בוקר/ערב ב5 דקות עבודה
אופן ההכנה:
- מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות
- מוסיפים את רוטב השקשוקה וחצי כוס מים ומבשלים 5 דקות
- מניחים את הביצים אחת אחת וממשיכים לבשל עד למידת עשייה הרצויה
- מפזרים מעט פטרוזיליה ומגישים עם לחם חם וטרי