שקשוקה מהירה

עגבניות איטלקיות עם תבלינים ישראלים

זמן הכנה

אין

זמן בישול

10

דרגת קושי

קל מאוד

הכנת שקושקה איננה דבר מסובך אבל יש קצת הכנה, קיצוצים ודיוק של טעמים כדי להגיע לשקשוקה המושלמת. אנחנו החלטנו ללכת עוד צעד קדימה בקיצור זמן ההכנה וכבר ייצרנו עבורכם רוטב שקושקה מוכן, מתובל עם עגבניות איטלקיות מתוקות, חריפות קלה וניחוחות כמון ופפריקה.

אז באמת שאין שום סיבה לא לתקתק ארוחת בוקר/ערב ב5 דקות עבודה

 

 

 

שקשוקה מהירה

עגבניות איטלקיות עם תבלינים ישראלים

חומרים:

2 כפות שמן זית

1/2 בצל לבן קצוץ דק

1 צנצנת רוטב לשקשוקה (370 גרם) של Menu

3-4 ביצים

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

רוטב שקשוקה מוכן

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות
  2. מוסיפים את רוטב השקשוקה וחצי כוס מים ומבשלים 5 דקות
  3. מניחים את הביצים אחת אחת וממשיכים לבשל עד למידת עשייה הרצויה
  4. מפזרים מעט פטרוזיליה ומגישים עם לחם חם וטרי

דרגת קושי: קל מאוד

מספר סועדים: 2-3

חומרים:

2 כפות שמן זית

1/2 בצל לבן קצוץ דק

1 צנצנת רוטב לשקשוקה (370 גרם) של Menu

3-4 ביצים

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

רוטב שקשוקה מוכן

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

הכנת שקושקה איננה דבר מסובך אבל יש קצת הכנה, קיצוצים ודיוק של טעמים כדי להגיע לשקשוקה המושלמת. אנחנו החלטנו ללכת עוד צעד קדימה בקיצור זמן ההכנה וכבר ייצרנו עבורכם רוטב שקושקה מוכן, מתובל עם עגבניות איטלקיות מתוקות, חריפות קלה וניחוחות כמון ופפריקה.

אז באמת שאין שום סיבה לא לתקתק ארוחת בוקר/ערב ב5 דקות עבודה

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות
  2. מוסיפים את רוטב השקשוקה וחצי כוס מים ומבשלים 5 דקות
  3. מניחים את הביצים אחת אחת וממשיכים לבשל עד למידת עשייה הרצויה
  4. מפזרים מעט פטרוזיליה ומגישים עם לחם חם וטרי

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

שיטת ההכנה הקלה וטעימה ביותר לדגים

משנה ששוברת את כל המוסכמות

המנה המשפחתית המושלמת

המנה הורודה

קלאסיקה איטלקית