לא ברור מאיפה הגיע המתכון הנהדר הזה שמשלב עגבניות מתוקות, שמנת וודקה. יש מגוון גדול של סיפורים סביב מקור המתכון אבל בשורה התחתונה זה ממש לא משנה, פסטה עגבניות שמנת וודקה זו אחת ממנות הפסטה הטעימות שיש! הוודקה מעצימה את טעמי העגבניות, השמנת מוסיפה רכות קטיפתית ואין לכם ממה לחשוש שהמנה הזו תגרום לכם להשתכר…מדובר במעט וודקה שרכיב האלכוהול מתנדף ממנו בבישול.
ניתן להכין את המנה עם מגוון סוגי עגבניות- מחית חלקה, רסק עגבניות איכותי כמו Mutti או עם הפומודורינה הנהדרת של Menu שכבר עשירה מאוד בטעמים ובעלת מרקם בשרני.
הרוטב עוטף את הפסטה ונספג לתוכה. ניתן להכין עם מגוון סוגי פסטה אבל הצורה של הרדיאטורי נהדרת לאגירה של הרוטב בין החריצים.
רוטב עגבניות שמנת וודקה
כוחה של הוודקה
חומרים:
1/2 בצל קצוץ דק
2-3 שיני שום קצוצות
1 צנצנת רוטב פומודורינה (370גרם)
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס וודקה
1 כפית מלח
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
רוטב פומודורינה
פרמג׳אנו רג׳יאנו 30 חודש
שמן זית
רדיאטורי LM
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן. בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הרוטב.
- מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים בצל ושום ומטגנים קלות עד שהבצל שקוף.
- מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים 3 דקות.
- מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים ומבשלים מספר דקות.
- רגע לפני הוספת הפסטה לרוטב, מוסיפים את הוודקה, מערבבים ונותנים לאלכוהול להתנדף.
- מעבירים את הפסטה המסוננת לרוטב ומערבבים היטב מספר דקות עד שהרוטב עוטף את הפסטה
- מפזרים כמות נדיבה של פרמזן מגורד ומגישים.
דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 4-5
חומרים:
1/2 בצל קצוץ דק
2-3 שיני שום קצוצות
1 צנצנת רוטב פומודורינה (370גרם)
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס וודקה
1 כפית מלח
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
רוטב פומודורינה
פרמג׳אנו רג׳יאנו 30 חודש
שמן זית
רדיאטורי LM
לא ברור מאיפה הגיע המתכון הנהדר הזה שמשלב עגבניות מתוקות, שמנת וודקה. יש מגוון גדול של סיפורים סביב מקור המתכון אבל בשורה התחתונה זה ממש לא משנה, פסטה עגבניות שמנת וודקה זו אחת ממנות הפסטה הטעימות שיש! הוודקה מעצימה את טעמי העגבניות, השמנת מוסיפה רכות קטיפתית ואין לכם ממה לחשוש שהמנה הזו תגרום לכם להשתכר…מדובר במעט וודקה שרכיב האלכוהול מתנדף ממנו בבישול.
ניתן להכין את המנה עם מגוון סוגי עגבניות- מחית חלקה, רסק עגבניות איכותי כמו Mutti או עם הפומודורינה הנהדרת של Menu שכבר עשירה מאוד בטעמים ובעלת מרקם בשרני.
הרוטב עוטף את הפסטה ונספג לתוכה. ניתן להכין עם מגוון סוגי פסטה אבל הצורה של הרדיאטורי נהדרת לאגירה של הרוטב בין החריצים.
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן. בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הרוטב.
- מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים בצל ושום ומטגנים קלות עד שהבצל שקוף.
- מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים 3 דקות.
- מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים ומבשלים מספר דקות.
- רגע לפני הוספת הפסטה לרוטב, מוסיפים את הוודקה, מערבבים ונותנים לאלכוהול להתנדף.
- מעבירים את הפסטה המסוננת לרוטב ומערבבים היטב מספר דקות עד שהרוטב עוטף את הפסטה
- מפזרים כמות נדיבה של פרמזן מגורד ומגישים.