מנה נוסטלגית ומוכרת מהסעדות סיניות של שנות ה 90.
רוטב מוכן להכנת המנה בגרסה עדכנית יותר, מתוקה פחות ועם טעם סיני אמיתי. ניתן להכין עם עוף או טופו.
עוף ברוטב חמוץ מתוק
מנה נוסטלגית בטעם סיני אמיתי
חומרים:
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 כף שמן
1 שן שום פרוסה
2-3 פרוסות פלפל צ'ילי אדום
½ עגבניה חתוכה גס
½ פלפל אדום חתוך לקוביות
2-3 כפות קוביות אננס
½ בצל חתוך גס
1 LKK שקית (60 גרם) רוטב למוקפץ חמוץ מתוק
1 כף קטשופ (לא חובה)
להגשה: בצל ירוק פרוס דק
רוטב למוקפץ חמוץ מתוק
רוטב סויה בהיר
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
- בקערה קטנה מערבבים את נתחי העוף עם סויה וקורנפלור. בינתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
- מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את נתחי העוף. מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
- מוסיפים לווק- שום וצ׳ילי ומקפיצים. מוסיפים עגבניות, פלפלים, בצל ואננס ומקפיצים כדקה.
- יוצקים את הרוטב לווק ומוסיפים כף קטשופ. מקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
- מגישים עם חופן בצל ירוק לצד אורז.


דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 2-3
חומרים:
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 כף שמן
1 שן שום פרוסה
2-3 פרוסות פלפל צ'ילי אדום
½ עגבניה חתוכה גס
½ פלפל אדום חתוך לקוביות
2-3 כפות קוביות אננס
½ בצל חתוך גס
1 LKK שקית (60 גרם) רוטב למוקפץ חמוץ מתוק
1 כף קטשופ (לא חובה)
להגשה: בצל ירוק פרוס דק
רוטב למוקפץ חמוץ מתוק
רוטב סויה בהיר


מנה נוסטלגית ומוכרת מהסעדות סיניות של שנות ה 90.
רוטב מוכן להכנת המנה בגרסה עדכנית יותר, מתוקה פחות ועם טעם סיני אמיתי. ניתן להכין עם עוף או טופו.
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
- בקערה קטנה מערבבים את נתחי העוף עם סויה וקורנפלור. בינתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
- מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את נתחי העוף. מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
- מוסיפים לווק- שום וצ׳ילי ומקפיצים. מוסיפים עגבניות, פלפלים, בצל ואננס ומקפיצים כדקה.
- יוצקים את הרוטב לווק ומוסיפים כף קטשופ. מקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
- מגישים עם חופן בצל ירוק לצד אורז.