מנת איטריות מוקפצות עם נתחי עוף בטעם סיני מתקתק שאהוב במיוחד על ילדים.
נודלס עוף בשום ודבש
ברוטב סויה ודבש
חומרים:
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 כף שמן
100 גרם אטריות ביצים
½ כפית ג׳ינג׳ר מגורד
1 שן שום פרוסה
3-4 פרוסות פלפל צ׳ילי אדום
½ גמבה פרוסה לרצועות דקות
חופן אפונה סינית
1 שקית (70 גרם) רוטב למוקפץ סויה ודבש LKK
להגשה עלי כוסברה טרייה
5-6 אגוזי קשיו קלויים
רוטב למוקפץ- סויה ודבש
רוטב סויה בהיר
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
- בקערה קטנה מערבבים את נתחי העוף עם סויה וקורנפלור. מבשלים את האטריות ע״פ הוראות היצרן. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
- מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את נתחי העוף. מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
- מוסיפים לווק- ג’ינג’ר, שום, וצ’ילי ומקפיצים. מוסיפים גמבה ואפונה סינית ומקפיצים כדקה.
- מוסיפים את האטריות ויוצקים את הרוטב לווק. מקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
- מגישים עם חופן כוסברה ואגוזי קשיו.


דרגת קושי: קל
מספר סועדים: 2-3
חומרים:
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 כף קורנפלור
1 כף שמן
100 גרם אטריות ביצים
½ כפית ג׳ינג׳ר מגורד
1 שן שום פרוסה
3-4 פרוסות פלפל צ׳ילי אדום
½ גמבה פרוסה לרצועות דקות
חופן אפונה סינית
1 שקית (70 גרם) רוטב למוקפץ סויה ודבש LKK
להגשה עלי כוסברה טרייה
5-6 אגוזי קשיו קלויים
רוטב למוקפץ- סויה ודבש
רוטב סויה בהיר


מנת איטריות מוקפצות עם נתחי עוף בטעם סיני מתקתק שאהוב במיוחד על ילדים.
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
- בקערה קטנה מערבבים את נתחי העוף עם סויה וקורנפלור. מבשלים את האטריות ע״פ הוראות היצרן. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
- מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את נתחי העוף. מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
- מוסיפים לווק- ג’ינג’ר, שום, וצ’ילי ומקפיצים. מוסיפים גמבה ואפונה סינית ומקפיצים כדקה.
- מוסיפים את האטריות ויוצקים את הרוטב לווק. מקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
- מגישים עם חופן כוסברה ואגוזי קשיו.