נודלס בקר ובוקצ׳וי

מוקפץ סיני אמיתי

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

7 דקות

דרגת קושי

קל

רוצים להגיע למנעד הטעמים המושלם ללא צורך במוצרי מזווה מיוחדים? רוצים מנה סינית אמיתית להכנה במספר דקות בלבד?

רוטב מוקפץ לנודלס מתאים במיוחד להכנת אטריות ובקר אבל ניתן להשתמש גם עם עוף, טופו ומגוון ירקות.

נודלס בקר ובוקצ׳וי

מוקפץ סיני אמיתי

חומרים:

150 גרם נתחי בקר חתוכים לרצועות

2 כפות סויה כהה LKK

1 כף קורנפלור

1 כף שמן

100 גרם אטריות ביצים

½ כפית ג׳ינג׳ר מגורד

1 שן שום פרוסה

1/2 בצל חתוך לקוביות

חופן עלי בוק צ׳וי

חופן נבטים

1  שקית (50 גרם) רוטב לנודלס מוקפץ LKK

להגשה : פרוסות צ׳ילי אדום טרי

רוטב למוקפץ- נודלס

רוטב סויה כהה

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים את נתחי הבקר עם רוטב סויה כהה וקורנפלור. מבשלים את האטריות ע״פ הוראות היצרן. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
  2. מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את נתחי הבקר (עם הרוטב שנשאר מההשריה). מקפיצים עד שהם משנים את צבעם.
  3. מוסיפים לווק- ג’ינג’ר ושום ומקפיצים. מוסיפים את הבוק צ׳וי  ומקפיצים כדקה.
  4. מוסיפים את האטריות והנבטים ויוצקים את הרוטב לווק. מקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
  5. מגישים עם כמה פרוסות של צ׳ילי טרי.

 

דרגת קושי: קל

מספר סועדים: 2-3

חומרים:

150 גרם נתחי בקר חתוכים לרצועות

2 כפות סויה כהה LKK

1 כף קורנפלור

1 כף שמן

100 גרם אטריות ביצים

½ כפית ג׳ינג׳ר מגורד

1 שן שום פרוסה

1/2 בצל חתוך לקוביות

חופן עלי בוק צ׳וי

חופן נבטים

1  שקית (50 גרם) רוטב לנודלס מוקפץ LKK

להגשה : פרוסות צ׳ילי אדום טרי

רוטב למוקפץ- נודלס

רוטב סויה כהה

(המוצר כשרמוצרים כשרים)

רוצים להגיע למנעד הטעמים המושלם ללא צורך במוצרי מזווה מיוחדים? רוצים מנה סינית אמיתית להכנה במספר דקות בלבד?

רוטב מוקפץ לנודלס מתאים במיוחד להכנת אטריות ובקר אבל ניתן להשתמש גם עם עוף, טופו ומגוון ירקות.

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים את נתחי הבקר עם רוטב סויה כהה וקורנפלור. מבשלים את האטריות ע״פ הוראות היצרן. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
  2. מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את נתחי הבקר (עם הרוטב שנשאר מההשריה). מקפיצים עד שהם משנים את צבעם.
  3. מוסיפים לווק- ג’ינג’ר ושום ומקפיצים. מוסיפים את הבוק צ׳וי  ומקפיצים כדקה.
  4. מוסיפים את האטריות והנבטים ויוצקים את הרוטב לווק. מקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
  5. מגישים עם כמה פרוסות של צ׳ילי טרי.

 

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

עם פטריות וקייל

ברוטב מתוק חריף

ברוטב סויה ודבש

ברוטב עגבניות ושום

מנה נוסטלגית בטעם סיני אמיתי

עגבניות איטלקיות עם תבלינים ישראלים