מוקפץ טופו וברוקולי

ברוטב עגבניות ושום

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

7 דקות

דרגת קושי

קל

רוטב סיני אמיתי בעל חמיצות מתונה מהעגבניות אשר משתלב באופן מושלם עם הרעננות של הברוקולי. מומלץ להשרות את הטופו בסויה ומעט קורנפלור כדי לקבל מרקם וטעם .

ניתן להמיר את הטופו בעוף או בקר.

 

מוקפץ טופו וברוקולי

ברוטב עגבניות ושום

חומרים:

200 גרם טופו חתוך לקוביות

1 כף סויה בהירה LKK

1 כף קורנפלור

1 כף שמן

1 שן שום פרוסה

1 כוס פרחי ברוקולי חלוטים

½ בצל חתוך גס

4-5 ענפי בצל ירוק חותכים גס

1 שקית (70 גרם) רוטב למוקפץ עגבניות ושום LKK

רוטב למוקפץ- עגבניות ושום

רוטב סויה בהיר

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים את נתחי הטופו עם סויה וקורנפלור. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
  2. מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את קוביות הטופו מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
  3. מוסיפים לווק- ברוקולי, בצל ובצל ירוק ומקפיצים מספר דקות.
  4. יוצקים את הרוטב לווק ומקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
  5. מגישים לצד אורז.

 

דרגת קושי: קל

מספר סועדים: 2-3

חומרים:

200 גרם טופו חתוך לקוביות

1 כף סויה בהירה LKK

1 כף קורנפלור

1 כף שמן

1 שן שום פרוסה

1 כוס פרחי ברוקולי חלוטים

½ בצל חתוך גס

4-5 ענפי בצל ירוק חותכים גס

1 שקית (70 גרם) רוטב למוקפץ עגבניות ושום LKK

רוטב למוקפץ- עגבניות ושום

רוטב סויה בהיר

רוטב סיני אמיתי בעל חמיצות מתונה מהעגבניות אשר משתלב באופן מושלם עם הרעננות של הברוקולי. מומלץ להשרות את הטופו בסויה ומעט קורנפלור כדי לקבל מרקם וטעם .

ניתן להמיר את הטופו בעוף או בקר.

 

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים את נתחי הטופו עם סויה וקורנפלור. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
  2. מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את קוביות הטופו מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
  3. מוסיפים לווק- ברוקולי, בצל ובצל ירוק ומקפיצים מספר דקות.
  4. יוצקים את הרוטב לווק ומקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות.
  5. מגישים לצד אורז.

 

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

עם פטריות וקייל

ברוטב מתוק חריף

ברוטב סויה ודבש

מוקפץ סיני אמיתי

מנה נוסטלגית בטעם סיני אמיתי

עגבניות איטלקיות עם תבלינים ישראלים