טופו ברוטב סויה ושום

עם פטריות וקייל

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

7 דקות

דרגת קושי

קל

המנה הזו מתאימה במיוחד לחובבי המטבח הסיני. יש לה טעם אוממי עמוק של פולי סויה מותססים שמשתלבים נהדר עם פטריות ועלי קייל.

הרוטב הזה מתאים גם להכנת מנות עם בקר

טופו ברוטב סויה ושום

עם פטריות וקייל

חומרים:

 

200 גרם טופו חתוך לקוביות

1 כף סויה בהירה LKK

1 כף קורנפלור

1 כף שמן

1 שן שום פרוסה

1 כוס פטריות חתוכות

חופן עלי קייל או תרד

1 שקית (50 גרם) רוטב למוקפץ סויה ושום LKK

 

רוטב למוקפץ- סויה ושום

רוטב סויה בהיר

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים את נתחי הטופו עם סויה וקורנפלור. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
  2. מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את קוביות הטופו מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
  3. מוסיפים לווק- פטריות ועלי קייל ומקפיצים מספר דקות.
  4. יוצקים את הרוטב לווק ומקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות. אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים 1-2 כפות מים.
  5. מגישים לצד אורז.

 

דרגת קושי: קל

מספר סועדים: 2-3

חומרים:

 

200 גרם טופו חתוך לקוביות

1 כף סויה בהירה LKK

1 כף קורנפלור

1 כף שמן

1 שן שום פרוסה

1 כוס פטריות חתוכות

חופן עלי קייל או תרד

1 שקית (50 גרם) רוטב למוקפץ סויה ושום LKK

 

רוטב למוקפץ- סויה ושום

רוטב סויה בהיר

המנה הזו מתאימה במיוחד לחובבי המטבח הסיני. יש לה טעם אוממי עמוק של פולי סויה מותססים שמשתלבים נהדר עם פטריות ועלי קייל.

הרוטב הזה מתאים גם להכנת מנות עם בקר

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים את נתחי הטופו עם סויה וקורנפלור. בנתיים מארגנים את יתר המרכיבים שיהיו זמינים ומוכנים להקפצה.
  2. מחממים ווק על אש גבוהה מאוד. מוסיפים שמן לווק החם ולאחר מספר שניות את קוביות הטופו מקפיצים עד שהם משנים את צבעם ומקבלים גוון זהוב.
  3. מוסיפים לווק- פטריות ועלי קייל ומקפיצים מספר דקות.
  4. יוצקים את הרוטב לווק ומקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות. אם הרוטב סמיך מידי מוסיפים 1-2 כפות מים.
  5. מגישים לצד אורז.

 

מתכונים נוספים שיעניינו אותך

ברוטב מתוק חריף

ברוטב סויה ודבש

ברוטב עגבניות ושום

מוקפץ סיני אמיתי

מנה נוסטלגית בטעם סיני אמיתי

עגבניות איטלקיות עם תבלינים ישראלים