מוצרי הפסטה של מפעל מורלי מיוחדים במינם. סוד ייחודם טמון בשימוש בקמח המכיל נבטח חיטה, דבר שאינו מקובל באופן מסורתי. נבט חיטה הינו לב גרעין החיטה. עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים (ויטמין A, ויטמין D וחלבונים).

בשיטות הייצור הנהוגות כיום, מוסר נבט החיטה מן הגרעין לפני הטחינה על מנת לשפר את עמידות הקמח. במפעל מורלי משתמשים בשיטות מסורתיות על מנת לשלב את נבט החיטה בתהליך הטחינה ובכך להעניק לפסטה איכויות נוספות מלבד טעם מיוחד ומרקם אל-דנטה מושלם.

בעת בישול הפסטה עולה מאדי המים ארומה ארצית חזקה של חיטה ולעתים מקבלים המים גוון טבעי ירקרק בשל השימוש בנבט החיטה. פסטה מורלי מעניקה חוויה מיוחדת, מגוונת וטעימה במיוחד.