De Cecco

פסטות ומוצרים נלווים

חברת De Cecco ידועה כיצרנית הפסטה המובילה באיטליה.

את דרכה החלה לפני 120 שנה כטחנת קמח מסורתית בכפר קטן במחוז אברוצו. שמו של דון ניקולה דה צ’קו יצא למרחוק כמי שטוחן את קמח הסמולינה הטוב ביותר בכל האזור. חלפו שנים ובנו, דון פליפו נדבק בתשוקה של אביו והחליט להמשיך את העיסוק המשפחתי ואף להרחיבו לייצור פסטה מסורתית באמצעים מתקדמים.  ב 1889 הצליחה De Cecco לייצר תהליך קבוע ומבוקר לייבוש פסטה שמדמה את פעולת השמש ומקצר את התהליך ל- 24 שעות! שיטה זו העמידה את הDe Cecco כמובילת דרך בתחום של ייצור פסטה להמונים תוך שמירה על מסורת שיטות עיבוד מסורתיות.

כדי לייצר את הפסטה האיכותית ביותר שניתן, חברת De Cecco הגדירה לעצמה מספר עקרונות עליהם היא מקפידה בקנאות לאורך כל שנות פעילות המפעל.

  • חיטה- שימוש בחיטת דורום איכותית וטחינה במטחנת קמח הצמודה למפעל הפסטה כדי להבטיח את טריות ואיכות חומר הגלם.
  • מים- המפעל שואב את כל המים לייצור הפסטה ממעיין שצמוד אליו. לישת הקמח נעשית עם מי מעיין קרים. תהליך זה מבטיח פסטה בעלת מרקם ששומר על קשיחות גם לאחר הבישול.
  • חיתוך- שימוש בדסקיות ברונזה כדי ליצור את הצורות של הפסטה. תהליך זה חשוב מאוד ליצירת פסטה בעלת שטח פנים מחוספס שבזכותו הרוטב נצמד לפסטה ולא צונח לתחתית הצלחת.
  • ייבוש- תהליך הייבוש נעשה בטמפ’ נמוכות כמעט כמו ייבוש תחת קרני השמש. ייבוש איטי חשוב ביותר לשמירה על טעמי הקמח והצבע הבהיר של הפסטה.

מאחורי הקלעים של מפעל הפסטה

ביקור מרתק במפעל הפסטה De Cecco אשר שוכן בלב מחוז אברוצו שבאיטליה. במפעל מכינים פסטה איכותית משלב טחינת הקמח דרך ייצור מגוון גדול מאוד של צורות ועד לייבוש ואריזה.

מתכונים

השילוב המושלם בין לזניה לקנלוני

ראגו קלמרטה ממסעדת טורקיז

מפגש של טעמים חזקים

מנה קלאסית ממסעדת גוסטו

מנה מרשימה וטעימה

חגיגה לעיניים ולחיך!

מוצרים מובילים

ניוקי תפוחי אדמה

קוואטפי

פרפלה

פפרדלה ביצים

פנה טריקולור

ספגטיני

פסטה דה צ׳קו הינה הבחירה המועדפת על המסעדות בישראל. אספנו מבחר מנות קלאסיות ממסעדות מובילות בארץ ויצרנו חוברת מתכונים ייחודית.

חוברת מתכונים לצורות המיוחדות של פסטה De Cecco לכבוד חג השבועות