ארוע ללקוחות רסטרטו 2017

שוק אוכל ססגוני במתחם התחנה

זו השנה השנייה שאנו מקיימים ארוע שנתי ייחודי במתחם התחנה בנווה צדק. לאור ההצלחה שהייתה בשנה שעברה החלטנו להרחיב את התערוכה לשלושה ימים!

שמרנו על אווירת השוק התוססת עם 15 דוכני מזון ומשקה שונים בהם הגשנו מנות מגוונות דרכן הצגנו את חומרי הגלם וייחודם.

את פניהם של האורחים קיבלו צוות רסטרטו וכ-30 אורחים ושפים שהגיעו מחו"ל במיוחד לימים אלו להציג את מוצריהם באופן אישי וישיר.

מעל 2000 איש הגיעו לתערוכה. שפים וטבחים, אנשי תפעול ומנהלים של מסעדות, מלונות, חברות קייטרינג, בעלי חנויות ורשתות קמעונאיות.

השנה החלטנו להקדיש יום מיוחד בתערוכה לאנשי האוכל שאינם מהתחום המוסדי: בלוגרים, עיתונאי אוכל, צלמים ולקוחות פרטיים שנהנים ממוצרינו.

זו הייתה הזדמנות עבורנו לשתף את הצרכן הסופי בשפע המוצרים שיש לנו להציע גם לבשלן הביתי.

תודה! לכל מי שהגיע, היה לנו לעונג לארח אתכם.

  • פיציולו Antonino Esposito ממסעדת Acqu'e Sale בסורנטו  איטליה, המלווה אותנו כבר שנים – הכין פיצות ומאפים בתנור יחודי של חברת M.A.M.
  • שף Mirko Pasquali ממסעדת  Alla Borsa באיטליה הגיש מאפה פסטה טריה שהוכנה לעיניהם המסוקרנות של האורחים ע"י המאסטר Maurilio Giacomelli.
  • שף Paola Cerchiara מחברת Ortiz שהכינה מגוון טאפסים יצירתי עם מוצרי החברה בתוספת חומרי גלם ייחודים שהביאה לארוע במיוחד מספרד. 
  • ברמן Alessandro Cattani מחברת Fabbri האיטלקית הכין מגוון קוקטיילים המבוססים על דובדבני אמרנה וסירופים למשקאות בתוך צנצנות פאברי.
  • שף Tommaso Ruggieri מדרום איטליה הכין פסטות עם רטבים מיוחדים מבית Menu.
  • שף Fabio Ferretti מחברת Urbani שהכין ריזוטו פורצ׳יני וכמהין.
  • שף Carlo Casoni מחברת Mutti שהכין מנות עם מוצרי החברה כגון מרק עגבניות ופסטו ופסטה ברוטב עגבניות.
  • שף קונדיטור Stephanie Vastel מחברת Sosa שהכינה קינוחים מרהיבים ביופים.

 

 

 

מוצרים קשורים