ארוע ללקוחות רסטרטו 2016

שוק אוכל ססגוני במתחם התחנה

השנה, בניגוד לשנים קודמות בהן לקחנו חלק בתערוכת המזון הישראלית השנתית, בחרנו לערוך ארוע נפרד ללקוחותינו.
הארוע התקיים בתאריכים 15-16.3.2016 במתחם התחנה בנווה צדק ת"א. אחד ממבני התחנה היפים והמשוחזרים הפך בן לילה לתערוכה מרהיבה. הקונספט שנבחר לארוע היה שוקי האוכל המוכרים מן המתחמים הקולינריים בארץ ובעולם ולכל ספק מחו"ל הוקדש דוכן שהציג את מוצריו לראווה. עבור ספקינו המובילים יצרנו דוכני אוכל בהם שפים מחו"ל הגישו מנות בטעמים, מרקמים וחוויה ואווירה של שוק אוכל אמיתי.

כ-2000 מוזמנים הגיעו לבקר אותנו ביומיים התוססים והאנרגטיים האלה, מכל קצוות שוק המזון הישראלי. שפים וטבחים, אנשי תפעול ומנהלים של מסעדות, מלונות, חברות קייטרינג, בעלי חנויות ורשתות קמעונאיות.
את פניהם של האורחים קיבלו צוות רסטרטו וכ-20 אורחים שהגיעו מחו"ל במיוחד לימים אלה – אנשי מטה של מיטב ספקינו להם נילוו שפים מקצועיים ומיומנים.

  • פיציולו Antonino Esposito ממסעדת Acqu'e Sale בסורנטו איטליה, המלווה אותנו כבר שנים – הכין פיצות ומאפים בתנור יחודי של חברת M.A.M.
  • שף Mirko Pasquali ממסעדת  Alla Borsa באיטליה הגיש פסטה טריה שהוכנה לעיניהם המסוקרנות של האורחים ע"י המאסטרית Adelina.
  • ברמן Christophe Husson מחברת Ponthier הצרפתית הכין מגוון קוקטיילים המבוססים על פירות.
  • ג'לאטו מאסטר Giacomo Schiavon – מגלידריית La Sorbetteria בבולוניה הגיש מבחר גלידות.
  • שף Tommaso Ruggieri מדרום איטליה הכין פסטות עם רטבים מיוחדים מבית Menu.
  • שף Gael Gorse הכין קינוחי שוקולד מיוחדים, עשויים כולם שוקולד צרפתי של Weiss.

מוצרים קשורים