״לשדות האדומים של MUTTI יש ריח של עגבניות טריות פצועות״

הזמנו את אייל שני להצטרף לביקור במפעל בחודשי הקיץ כשהוא בשיא פעילותו.

 

קרא עוד

 

רוטב הדגל של חברת Menu האיטלקית מבוסס על מתכון לרוטב עגבניות מסורתי משנת 1967 ונמכר בהצלחה רבה בעולם כבר 50 שנה! איתי עומסי, סוכן מחלקת המזון ואיש שיודע את דרכו במטבח הכין שני מתכונים שמנצלים את יתרונות הפומודורינה. האחד, רוטב חריף לקציצות דגים והשני רוטב חלק לארינצ׳יני.  

קרא עוד

 

תחום הגלידה בארץ עבר שינוי גדול מאוד בעשור האחרון. ממדינה שהסתפקה בגלידה תעשייתית בלבד הפכנו למעצמת גלידה והיום כמעט בכל שכונה ניתן למצוא גלידרייה שמכינה במקום גלידת Gelato טרייה בכל יום

קרא עוד

 

תחום הקפה בכלל ואיתו גם תחום הקפה הקר עוברים בשנים האחרונות התפתחות בכל העולם. בתי קפה המתמחים בתערובות ייחודיות, שיטות חליטה מגוונות, וכמובן גם הכנה של מגוון משקאות קרים מבוססי אספרסו, חליטה קרה ועוד.

קרא עוד

 

לפעמים גם המאכלים הכי דקדנטיים נולדים מתוך מחסור. כך היה עם שוקולד הז׳אנדוז׳ה. בשנת 1806, חל מחסור חמור בפולי קקאו ותעשיית השוקולד הצרפתית החלה לחפש דרכים חדשות ויצירתיות לייצור שוקולד. כך נולד הז׳אנדוזה.

קרא עוד

 

לפני מספר שנים התחלנו להביא מוצרי ארטישוק כבושים באיכות יוצאת דופן ובמסעדות רבות החלו לשלב ארטישוקים בתפריטים באינספור מתכונים. לאור הביקוש הרב והחיבור הנהדר בין המטבח הישראלי לארטישוק הים תיכוני הגדלנו לאורך השנים את היצע הארטישוקים שאנו מייבאים.

קרא עוד

 

אנו שמחים להרחיב את היצע המוצרים של חברת Ponthier ולהציע ללקוחותינו גם מחיות פרי מצוננות מסדרת Coulis המחיות בעלות 80% פרי ועד 20% סוכר קנים.

ניתן להשתמש במחיות הפרי המצוננות למגוון גדול של מנות ומתכונים.

קרא עוד

 

בשנים האחרונות מתעוררת דרישה הולכת וגוברת לאוכל רחוב שאינו מתפשר על איכות ויצירתיות קולינרית בדוכנים מעוצבים ומסוגננים.

חברת  TekneItalia האיטלקית זיהתה לפני מספר שנים את הצורך הזה והיום מייצרת עגלות מזון מעוצבות למגוון שימושים.

קרא עוד

 

״בחורף הראשון, כשנכנסתי כשף צעיר לבשל בטוטו, נפל לידי אחד מספרי הבישול של ג׳יימי אוליבר. ברגע שעיניי פגשו את פסטת הערמונים שלו הרגשתי שהמנה הזו חייבת להיות בתפריט של מסעדת טוטו, כי היא הכי בית בעולם

קרא עוד

עמודים